Ladislav Brslica | | Žáci

Mezinárodní turnaj ml.žáků v Bruntále

Na přelomu listopadu a prosince se naši mladší žáci zúčastnili tradičního turnaje v Bruntále, pojďme se podívat, jak se jim vedlo ;).

Dne 30. listopadu odstartoval 23. ročník Mezinárodního turnaje mladších žáků v Bruntále, jehož jsme se jako SK Baťov 1930 již po 22. zúčastnili. Třídenní turnaj měl jako vždy velmi kvalitní obsazení.
Pro náš tým turnaj začal již v 6:00 hodin na vlakovém nádraží v Otrokovicích. Cestu vlakem si kluci pořádně užili, došlo i na tradiční hodnocení proviantu od maminek. První den turnaje nás čekaly tři zápasy. V tomto turnaji je historicky naším nejlepším výsledkem 5. místo, které se nám prozatím nepovedlo pokořit.
Vše začalo velmi slibně výhrou, pak přišla studená sprcha a po ní další těsná prohra. Večer jsme se prošli po náměstí, kde se konalo rozsvícení vánočního stromu. Koupil se dětský punč, k němu nějaká ta sladkost a pokračovalo se v cestě na ubikace. Po přespání na internátu místního učiliště jsme vyrazili na druhý turnajový den. Naši borci se tu seznámili s Výběrem od Nitry a navzájem si po zbytek turnaje fandili, ale ani řvoucí kotel nezabránil našim dalším dvěma prohrám. V podvečer přišla náplast v podobě hodiny a půl strávené v místním aquaparku, kde se velmi rychle smyla hořká chuť porážek. Večer se vše zajedlo pizzou a druhý den nás čekaly dva zápasy o 7/8 místo. Jen se potvrdilo, že první vyhrání z kapsy vyhání. Baťovská mláďata se rvala o umístění ze všech sil, nakonec jsme obsadili osmé místo. Pak již následovalo slavnostní vyhlášení a odjezd vlakem domů, i když zůstalo jen torzo mužstva. 

Závěrem chci moc poděkovat našim hráčům za vzorné reprezentování SK Baťov 1930. Dík patří i rodičům za jejich podporu a souhlas se společnou cestou vlakem, ještě více pak rodičům, kteří převáželi auty všechny potřebné věci a celé tři dny nám neustále fandili.

Fotogalerie tamního fotografa zde:

http://www.fcsobruntal.cz/view.php?cisloclanku=2018120001

(fotky z našich zdrojů ve fotogalerii přímo zde na webu)

Vedoucí mužstva Vilém Válek

hlavní trenér Petr Janeba 

asistent trenéra Jaroslav Šmédek.

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner