Ladislav Brslica |

Soutěže už se letos nerozběhnou a tak ke slovu přicházejí ankety

Hlasujte v Pivovary Lobkowicz sestavách pro hráče podzimu! Poslat nám můžete i vlastní ideální jedenáctku a vyhrát tak cenu!

Fotbalunas.cz přináší čtenářům unikátní možnost zvolit hráče podzimu v desítkách soutěží. Právě od dnešního poledne budou v redaktorsky obsazených soutěžích zveřejněny ideální jedenáctky podzimu – nebo alespoň z toho, co se stihlo před vynuceným předčasným ukončením odehrát. Chystáme pro vás i další články. Odstartujemu klasikou - budeme vyhlašovat nejlepšího kanonýra ČR. Následovat bude například přehled nejtrestanějších fotbalistů republiky či týmů s nejvíce góly.

Neváhejte a podporujte svého favorita v anketě o hráče podzimní části. Hlasování je dlouhodobou záležitostí a končí až 16. prosince 2020. Přesto může rozhodnout každý hlas, tak hlasování neodkládejte a podporujte svého koně pravidelně.

 

Partnerem Sestav podzimu jsou Pivovary Lobkowicz, které si pro vítěze přichystaly bedny piva Lobkowicz Premium Ležák. Tato prémiová dvanáctka je 3× chmelená vařená na stupňovitost 12,2% a posbíralo pro svou chuť a kvalitu řadu ocenění.

 

Neregistrovaní uživatelé mohou hlasovat jednou denně, ale po snadné registraci na našich stránkách dostáváte možnost hlasovat každou hodinu. Pozor, hlasy z účtů vytvořených jen pro hlasování jsou před finálním sečtením výsledků vymazány.  

 

Bohužel zatím nemáme redaktory ve všech soutěžích, ale pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu pomocí jednoduchého formuláře ke stažení. Ten nám poté zašlete na info@fotbalunas.cz. Pozor, každý správně vyplněný formulář je vstupenkou do slosovaní o voucher na odběr zboží z fotbalové speciálky v hodnotě 1000 Kč!

 

Během zimní pauzy nezapomeňte sledovat nadále náš web, protože jak už je zmíněno výše, přineseme vám například soutěž o Krále kanonýrů českých trávníků. Představíme třeba i zlé muže, kteří nasbírali nejvíce karet a smolaře, kteří mířili až podivně často do vlastní sítě.

 

https://fotbalunas.cz/clanek/5812/hlasujte-v-pivovary-lobkowicz-sestavach-pro-hrace-podzimu-poslat-nam-muzete-i-vlastni-idealni-jedenactku-a-vyhrat-tak-cenu/

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner