Přípravka

Kapacita letního Příměstského fotbalového kempu SKB naplněna

Kemp hlásí STOP PŘIHLÁŠEK!!!

Oblíbený letní Příměstský fotbalový kemp SKB, který náš klub již několik let úspěšně pořádá vždy v červenci, hlásí naplněnou kapacitu, takže další přihlášky již nebudou přijímány.

Děkujeme všem za velký zájem, který je pro nás závazkem, uděláme opět vše pro to, aby s námi děti prožily opravdu parádní týden plný sportu a zábavy. Ti, na něž se již nedostalo, se můžou těšit na příští ročník ;)

Z halového turnaje v Napajedlích veze naše starší přípravka bronz

V neděli 10.3.2024 se naše starší přípravka zúčastnila velmi hezky obsazeného halového turnaje v Napajedlích.

Po velmi dobrých výkonech nakonec obsadila krásné 3.místo, velká gratulace!!!

Fotbalový kemp SK Baťov je tady, dneškem spouštíme přihlašování

Stále oblíbenější fotbalový kemp pořádaný naším klubem chystá pro více než 40 dětí jako každý rok týden plný sportu, zábavy a legrace, hlavní náplní bude ale samozřejmě fotbal.

Přihlášku si dneškem počínaje můžete vyzvednout v kanceláři správce Sportovního areálu Baťov, případně si ji můžete stáhnout na našich webových stránkách ve složce skbatov.cz/dokumenty (www.skbatov.cz - > KLUB - > Dokumenty).

Cena pro všechny účastníky kempu byla letos stanovena na částku 2.500 Kč.

První únorový víkend byl pro naše nejmladší spoluhráče plný fotbalu

V sobotu 3.2. se naši mladší žáci zúčastnili již 27.ročníku Memoriálu Miroslava Hlobila, na kterém se tradičně utkávají mladí talenti z největších regionálních klubů. Letos se sice na poslední chvíli omluvili žáci z 1.FC Slovácko, které více než zdatně zastoupili kluci z Jiskry Staré Město.


Neděle 4.2. pak v otrokovické Městské hale patřila starším přípravkám, pro které náš klub taktéž uspořádal halový turnaj, tentokráte výhradně pro týmy z blízkého okolí.

Předpřípravky se utkaly na Novoročním turnaji v Otrokovicích

První sobota nového roku patřila otrokovická Městská sportovní hala nejmladším fotbalistům. Náš klub SK Baťov pro ně totiž připravil již 3.ročník oblíbeného Novoročního turnaje minipřípravek.

V nedělním turnaji OFS přípravek obsadili naši hráči krásné 2.místo

V dnešním turnaji OFS Zlín starší přípravka po třech výhrách, jedné remíze a finálové porážce 0:1 obsadila druhé místo (krásné emoce po finále, tolik slziček z prohry jsem dlouho neviděl, a i ty do budoucna posouvají). 

Podzim je za námi, jak se v první části sezóny vedlo jednotlivým týmům SKB?

Pojďme se společně ohlédnout za první polovinou soutěžního ročníku 2023/4. Na první pohled je patrný jistý ústup z loňských pozic, a to zejména u mužů a dorostu. Naopak posun jsme zaznamenali u žákovských mužstev, kde se letos hrálo již bez rezervního týmu v okresním přeboru, přesto se oba žákovské týmy pohybují v popředí tabulek svých soutěží.
Jak se vedlo jednotlivým kategoriím se můžete dočíst v krátkém hodnocení.

Prvoligoví fotbalisté Mladé Boleslavi si před rekordní přestřelkou zatrénovali na SAB

Jen málokomu zřejmě unikla rekordní gólová přestřelka, kterou ve Zlíně spolu s domácími předvedli hráči Mladé Boleslavi. Ti si před sobotním zápasem přijeli v pátek zatrénovat na náš SAB a po tréninku neodmítli společnou fotografii s našimi přípravkami, pro které to byl jistojistě hezký zážitek.

Připravte se - začínáme!!! Zde aktuální termínová listina podzimní části sezóny

Po páteční ostré předehře, ve které naši muži v rámci předkola MOL Cupu hostili celek Hodonína, se již tento víkend roztočí kola nového soutěžního ročníku. V něm už neuvidíme rezervní celek žáků (okresní přebor), ani sdružený tým SKB a Tlumačova v kategorii dorostu (krajská soutěž), přesto doufáme, že si cestu nejen na náš areál najdete a přijdete podpořit naše barvy!

4.ročník Příměstského fotbalového kempu 2023 úspěšně za námi

Rekordních více než 50 mladých zájemců o týden strávený ve společnosti kamarádů a fotbalového míče si užilo týden zábavy a sportu na už 4.ročníku našeho fotbalového kempu.

Sezóna 2022/23 je za námi, podívejte se na její krátké zhodnocení. Přejeme všem krásnou dovolenou!!!

Uplynulým víkendem definitivně skončil soutěžní ročník 2022/23, který přinesl spoustu zajímavého a dobrého, za což jsme rádi. Samozřejmě se nám nevyhnuly ani nějaká negativa, ale těch bylo naštěstí jen pomálu a pozitiva určitě převažují.
Přejeme všem hráčům, členům realizačních týmů, rodičům i fanouškům, aby si teď od fotbalu pořádně odpočinuli a nabrali spoustu sil do sezóny nadcházející!!!

Putovní pohár z mezinárodního turnaje přípravek pořádaného SKB putuje do Zlína

Již 26.ročník mezinárodního turnaje přípravek "O pohár osvobození města Otrokovice" je minulostí a po roce má nového vítěze. Obhájce loňského triumfu HS Kroměříž se z organizačních důvodů nedostavil, součet umístění mladších a starších přípravek pak na celkové prvenství vynesl mladé naděje týmu FC Trinity Zlín.

Termínová listina jarní části sezóny 2022/23

Po několika korekcích přinášíme aktuální termínovou listinu pro nadcházející část sezóny. Je samozřejmě možné si ji také stáhnout, a to ve formátu pdf, nebo excel - obojí naleznete zde na stránkách v sekci KLUB / Dokumenty.
(https://www.skbatov.cz/documentfolder)

V sobotu 7.1.2023 uspořádal SK Baťov druhý ročník turnaje předpřípravek

Turnaje, nad kterým převzala záštitu starostka města Otrokovic Hana Večerková, se zúčastnilo 6 týmů - kromě pořádajícího SKB si přišli poměřit síly a dovednosti benjamínci z Bezměrova, Jaroslavic, Louk, Žlutav a Mladcové . K vidění bylo jako obvykle spousta velkého nadšení a nasazení, všichni si turnaj bezpochyby naplno užili.

Na turnaji přípravek pořádaném OFS obsadila naše přípravka 4.místo

Na sobotním turnaji OFS Zlín starších přípravek v otrokovické městské sportovní hale obsadil náš tým čtvrté místo. Tři vítězné utkání, jedno remízové a dvě těsné porážky 1:2, a je z toho brambora.

Konečné pořadí turnaje:

1. Jaroslavice
2. Vizovice
3. FS Napajedla
4. SK Baťov

Zobrazeno 1–15 z celkem 110

Facebook

Aktuální články

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Dorostenecké derby dominantně ovládl domácí Baťov a drží tak titul Vládci Otrokovic

V sobotním městském derby naši dorostenci uštědřili svému soupeři z druhého konce našeho města tvrdý direkt, když jej doslova...

Fotbal Partner