Ladislav Brslica | | Žáci

Konec února měli starší žáci nabitý, ve dvou dnech stihli odehrát halový turnaj i přípravný zápas

Poslední únorový víkend si naši starší žáci nemohli stěžovat na nudu - v sobotu se zúčastnili halového turnaje pořádaného zlínským OFS, v neděli pak vyrazili k přípravnému zápasu do Starého Města.

V sobotu 25.2. 2023 se někteří starší žáci SK Baťov 1930 zúčastnili turnaje OFS Zlín, který se konal v hale SPŠ na Štěrkovišti.

V turnaji nastoupilo 10 mužstev a náš tým obsadil 4.místo,s bilancí tři vítězství a dvě prohry. Kluci vstřelili celkem 12 branek, o které se podělili: Doležal 2,Fagulec 2, Koplík 2, Pernička 2,Sanitrák 2, Olšák 1

   "Turnaj byl brán jako zpestření, aby si kluci zahráli, protože celá příprava probíhá venku na umělém povrchu v areálu SAB", komentoval výsledek trenér L.Zapletal .

Příprava:

Staré Město - SK Baťov 1930 4:3 (1:2)

 V neděli 26.2.2023 nastoupili starší žáci k venkovnímu zápasu ve Starém Městě, který se odehrál na umělém povrchu na Širůchu.  V první části zápasu jsme soupeře přehrávali a zaslouženě po pěkné střele Kotíka šli do vedení. Po rohovém kopu však nechali obránci volné hned dva hráče soupeře a jeden z nich bez problémů srovnal hlavou na 1:1. Ke konci poločasu jsme si vytvořili převahu, při níž soupeř fauloval v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil Fagulec.

Do druhého poločasu poslal trenér L. Zapletal většinu hráčů, kteří se zúčastnili sobotního halového turnaje. Domácí byli běhavější, technicky velmi zdatní a začali se více prosazovat. Jedna ze střel se odrazila k brankové čáře a rozhodčí ukázal ke středovému kruhu. Podivné vyrovnání hosty neuklidnilo a po střelách z dálky zbytečně inkasovali. Ke konci zápasu ještě korigoval výsledek střelou pod břevno Zábojník.

Do zápasu se zapojilo všech 18 přítomných hráčů, utkání splnilo svůj účel a ukázalo klukům, že do začátku sezóny mají co zlepšovat.

 Příští přípravu odehrají žáci doma v sobotu 4.3.2023 v 9:30 na areálu SKB.

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner