Ladislav Brslica | | Žáci

Žáci se zúčastnili mezinárodního turnaje v Rakousku

Ve dnech 26.- 28.5.2023 se mladší a starší žáci kategorií U- 13 a U - 15 zúčastnili mezinárodního fotbalového turnaje Mozart Trophy v rakouském Salzburku. Už jubilejní 20. ročník turnaj pořádaný od roku 2003 přinesl utkání zástupců 7 států:  Chorvatska, Itálie, Německa,Polska, Slovenska, Rakouska a Česka.

Mladší žáci obsadili ve skupině krásné druhé místo a postoupili do dalších vyřazovacích zápasů, když porazili FK Neratovice 2:0, SK Salzburk 1:0 a prohráli s TSV Haunstetten 0:1. Ve čtvrtfinále zdolali FK Viktoria Žižkov A 1:0.
V semifinále podlehli mužstvu Liefering SV 0:1 a v souboji o třetí místo pak i FK Viktorii Plzeň B 3:1 

Starší žáci po dobrém sobotním začátku, když porazili SK Wedemark 3:0 a remizovali s týmem Rapid Oberlaa 0:0 už v neděli nenavázali na své výkony a prohráli s Spvgg Neckaretz i FK Neratovice shodně 0:1. V obou zápasech neproměnili vyložené šance na vedení a při krátké hrací době 20 minut už nestihli skóre zvrátit. V utkání o 7. místo s italskou Venezii poté zaslouženě zvítězili 2:0.

Kromě srovnání výkonnosti s vrstevníky z jiných zemí si hráči v sobotu prohlédli historické centrum Salzburku s krásnou kašnou a rodný dům skladatele Mozarta.

Poděkování patří všem hráčům a trenérům oddílu SKB 1930, že se postarali o dobrou reprezentaci našeho města, sponzorské firmě Vschody.cz a všem rodičům, kteří své potomky vedou ke sportu a dokáží je vždy podpořit.

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner