Archiv

Další ročník oblíbeného fotbalového kempu SKB je minulostí

Oblíbenost našeho Příměstského fotbalového kempu stále stoupá a tak asi není až tak překvapivé, že namísto původně plánovaných 40 účastníků nakonec celý týden sportování a zábavy s našimi trenéry strávila více než padesátka dětí.

Přejeme všem Baťovákům hezkou dovolenou a krásné prázdniny

Sezóna 2023/24  je za námi a na řadě je zasloužený odpočinek pro všechny, kteří tento soutěžní ročník v našich barvách odmakali.

Přejeme tedy všem hráčům i hráčkám, jejich rodinným příslušníkům, trenérům i trenérkám, zkrátka všem, kteří se jakkoliv podíleli na chodu našeho klubu, aby si pořádně oddechli a nabrali spoustu nových sil, které budeme bezesporu všichni opět potřebovat.

Dorost svůj stín nepřekročil a připsal si porážku i v posledním zápase sezóny

V zápase, ve kterém už prakticky o nic nešlo, nastoupili v baťovském dresu i někteří starší žáci, aby ochutnali, co je příští sezonu čeká. Po velmi slušném výkonu bohužel na svého soupeře nestačili a sezónu zakončili šestou porážkou v řadě.

O víkendu se uzavře letošní soutěžní ročník, muží zajíždí k nejtěžšímu možnému soupeři

Následující víkend se odehrají závěrečná kola výkonnostních fotbalových soutěží. V naší divizní skupině už několik kol známe vítěze, stále však není definitivně jasné, kdo se touto soutěží bude muset rozloučit. Bohužel mezi takto namočené týmy stále patříme i my a k neotřesitelné jistotě bychom potřebovali ještě jeden bodík. O ten se pojedeme UŽ V PÁTEK porvat až téměř ke slovenským hranicím, a to na horkou půdu tamního lídra naší tabulky Strání, což bude velmi zapeklitý oříšek.
Dorost se po sérii neúspěšných zápasů propadl do dolní poloviny tabulky a tak se UŽ VE ČTVRTEK pojede na zlínské Paseky pokusit vylepšit si dojem a náladu z posledních kol, v tabulce to však i tak bude znamenat konečné umístění mezi 7. a 9.místem, což proti loňskému ročníku znamená menší ústup ze slávy.
Doma se tak s letošní sezónou rozloučí pouze naši žáci, kteří v tradičním sobotním dopoledním čase přivítají celek z horních pater tabulky Staré Město. 

Dorost bohužel natáhl sérii porážek na pět, doma vysoko podlehl Slavičínu

Dorostu se v závěru sezóny nedaří a i když se větší část sezóny pohyboval v horní polovině tabulky, nevydařený závěr jarní části bude znamenat propad do její dolní části. Poslední kolo odehrají naši mladíci už ve čtvrtek 13.6., kdy se na hřišti soupeře utkají se zlínskými Pasekami.

Předposlední kolo odehrají muži v Holešově, dorost doma přivítá Slavičín

Máme před sebou předposlední soutěžní víkend této sezóny, všechny naše týmy si své zápasy tentokrát odehrají ve stejný den, a to v sobotu.
Muži ještě stále nemají stoprocentní jistotu záchrany, proto jedou do Holešova zkusit urvat jakýkoliv bodový zisk, který by jim konečně dal onen vytoužený klid. 
Dorost se v závěru sezóny do herní a výsledkové krize, když se jejich série porážek natáhla už na 4, o přerušení této nelichotivé bilance se kluci pokusí v domácím zápase proti Slavičínu.
Žáci tento týden završí náročnou sérii dvou slepených anglických týdnů - nejprve už dnes nastoupí doma proti Vsetínu, v sobotu pak zajíždí do Zlína, kde se utkají s rezervou tamního FC.

Dorost nespasil ani hattrick Vojty Krkošky a prodloužil sérii porážek na čtyři

Desetiminutový výpadek na začátku druhého poločasu přinesl tři branky v naší síti a tuto ztrátu jsme přes veškerou snahu již nedokázali dorovnat, což přineslo čtvrtou porážku v řadě. Doufejme, že v posledních dvou kolech ještě kluci naleznou dostatek sil a kvality, aby sezónu zakončili se ctí a pokud možno ještě s nějakým bodovým ziskem.

Muži se v pátek naposledy představí doma, přivítají dalšího souseda v tabulce Všechovice

Jarní část sezóny se blíží k svému závěru a začínají se vyjasňovat konečné pozice v tabulce. Zatímco o vítězi naší divizní skupiny je již rozhodnuto a 3 kola před koncem je jasné, že titul šampiona MSD-E poputuje do Strání, na opačném konci tabulky je situace stále zamotaná. O to důležitější je páteční zápas, ve kterém půjde opět o hodně - o to, kdo si před posledními dvěma koly alespoň malinko polepší a kdo bude naopak muset bojovat do poslední chvíle. Věřme, že se domácím podaří uhrát body k tolik potřebnému klidu a do samotného finiše půjde s chladnější hlavou. POZOR, výkop je již v 18:00 hod.!!!
Dorostenci svůj zápas odehrají v tradičním sobotním čase, čeká je soupeř z nedalekých Louk a budeme se zájmem sledovat, jestli se klukům podaří přetrhnout nelichotivou sérii 3 porážek za sebou, držíme palce!
Náročný závěr sezóny pak čeká na naše žáky, kteří díky odkládaným kolům odehrají během následujících dvou týdnů hned 4 zápasy, ten první odehrají kluci už dnes na půdě Mařatic, v sobotu dopoledne pak doma přivítají týmy Slavičína.
Přípravky budou mít pro letošek splněno jako první, v pondělí je čeká závěrečné soutěžní kolo, které bude ovšem o to peprnější, že se v něm v otrokovickém derby naši malošci utkají s přípravkami FC Zlínsko.

Dorostu neděle nesvědčila, Slušovicím o gól podlehl

Dorost se dnes dopoledne na domácím hřišti utkal se sousedem v tabulce Slušovicemi. Po nevydařeném prvním poločasu se ve druhé půli kluci sice zlepšili, na žádný bod to však dnes nestačilo a tak si oba týmy své pozice v tabulce prohodily.

Fotogalerie ke stažení :

https://gd.dastax.cz/c38bf226176/

Děkujeme TBSportFoto Tomáš Brčko Brázdil 

V bitvě o záchranu jde do tuhého, v sobotu doma přivítáme dalšího přímého soka

Sezóna se pomalu ale jistě blíží ke svému závěru a na konci tabulky se situace dramatizuje. V následujících dvou kolech čekají naše muže zápasy pravdy, ve kterých doma nejprve přivítáme celek Kostelce na Hané, za týden pak opět na domácí půdě vyzveme tým Všechovic. Pokud tyto dva zápasy dokážeme bodově zvládnout, šance na záchranu dostane reálnější obrysy, opačný případ si zatím nebudeme připouštět :).
Dorost si bude taktéž doma chtít spravit chuť a po dvou porážkách si opět chtít užít radost z vítězství, soupeřem jim bude sdružený tým Slušovic a Veselé. POZOR, hraje se netradičně v neděli dopoledne!
Tradiční sobotní dopolední čas pak bude jako obvykle patřit žákům, ti  jedou následující kolo odehrát do Brumova. Přípravky mají tento víkend volný los a svým fanouškům se představí zase až za týden.

Zveme vás na Valnou hromadu SKB

Valná hromada SKB se uskuteční v prostorách našeho Sportovního areálu (SAB), a to v pondělí 10.června od 16:30 hod.
Program VH i aktuální stanovy SKB najdete zde na našich stránkách ve složce KLUB, podsložka DOKUMENTY (https://skbatov.cz/dokumenty).

Dorost v Uherském Brodě dokázal v okleštěné sestavě vzdorovat pouze poločas

Do Uherského Brodu přivezl trenér Veselý hodně zdecimovanou sestavu a na hřišti to bylo znát, domácí ve druhé půli naše kluky fyzicky přetlačili a zapsali si vysoké vítězství.

Dorost v dohrávce neuspěl, když v Holešově neudržel poločasové vedení

První půle našim mladíkům vyšle dle představ a do kabin šli s jednobrankovým vedením, to však ve druhé půli kluci neudrželi a pár minut před koncem inkasovali rozhodující gól, který znamenal plný bodový zisk pro domácí.

Muži v dalším kole vyráží na horkou valašskou půdu, dorost čeká "anglický" týden

Sérii 4 porážek v řadě pojedou naši muži zkusit zastavit na horkou půdu jednoho z favoritů soutěže, aktuálně 4.celku tabulky na Vsetín, kde nás ovšem určitě nečeká vůbec nic snadného...
Dorost již dnes (ve středu) čeká dohrávka odloženého kola v Holešově, v sobotu pak v řádném termínu pojede o body zabojovat do Uherského Brodu.
Žáci měli v sobotu hrát stejně jako muži na Vsetíně, ovšem přeložili si své zápasy až na červen, a tak se svým fanouškům představí až v pondělí naše přípravky, které doma přivítají své vrstevníky z FC Slovácko.

Dorost si s přehledem poradil se sousedem v tabulce Stráním

Před zápasem dělil oba soupeře v tabulce jediný bodík, na hřišti to však příliš poznat nebylo a domácí Baťov i přesto, že v zápase inkasoval jako první, s přehledem kontroloval hru. Střelecky se opět prosadil produktivní Vojta Krkoška, jenž tentokrát zaznamenal 2 branky.

Zobrazeno 1–15 z celkem 322

Facebook

Aktuální články

Muži před sebou mají první ostré utkání nové sezóny - ve 2.předkole MOL Cupu je čeká třaskavé derby

Kratinká letní příprava se chýlí ke svému konci a naše muže čeká první ostrá prověrka před novou sezónou, kterou je 2.předkolo MOL...

Muži ve třetím přípravném utkání rozstříleli Nevšovou

V rámci letní přípravy si naši muži do třetice pozvali tým z krajského přeboru. Po těsné porážce v Brumově a domácí remíze se...

Ve druhém přípravném utkání muži doma remizovali se Slušovicemi

Ve druhém přípravném utkání se našim mužům dařilo lépe a s 'krajskými' Slušovicemi remizovali 2:2, když v zápase...