Archiv

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich 'ostré' zápasy začínají v pondělí.
Náš A-tým svůj zápas na horké půdě favorita soutěže Kozlovic odehraje v neděli odpoledne, tentýž den dopoledne pak ke svým zápasům nastoupí žáci, které čekají líté boje v Bojkovicích. Jako jediní se doma představí dorostenci, kteří v sobotním dopoledni přivítají Spartak Hluk. 
Pondělkem začne soutěžní sezóna také našim přípravkám, které stejně jako žáky čeká výlet do Bojkovic.

Kapacita letního Příměstského fotbalového kempu SKB naplněna

Kemp hlásí STOP PŘIHLÁŠEK!!!

Oblíbený letní Příměstský fotbalový kemp SKB, který náš klub již několik let úspěšně pořádá vždy v červenci, hlásí naplněnou kapacitu, takže další přihlášky již nebudou přijímány.

Děkujeme všem za velký zájem, který je pro nás závazkem, uděláme opět vše pro to, aby s námi děti prožily opravdu parádní týden plný sportu a zábavy. Ti, na něž se již nedostalo, se můžou těšit na příští ročník ;)

Z halového turnaje v Napajedlích veze naše starší přípravka bronz

V neděli 10.3.2024 se naše starší přípravka zúčastnila velmi hezky obsazeného halového turnaje v Napajedlích.

Po velmi dobrých výkonech nakonec obsadila krásné 3.místo, velká gratulace!!!

Fotbalový kemp SK Baťov je tady, dneškem spouštíme přihlašování

Stále oblíbenější fotbalový kemp pořádaný naším klubem chystá pro více než 40 dětí jako každý rok týden plný sportu, zábavy a legrace, hlavní náplní bude ale samozřejmě fotbal.

Přihlášku si dneškem počínaje můžete vyzvednout v kanceláři správce Sportovního areálu Baťov, případně si ji můžete stáhnout na našich webových stránkách ve složce skbatov.cz/dokumenty (www.skbatov.cz - > KLUB - > Dokumenty).

Cena pro všechny účastníky kempu byla letos stanovena na částku 2.500 Kč.

První únorový víkend byl pro naše nejmladší spoluhráče plný fotbalu

V sobotu 3.2. se naši mladší žáci zúčastnili již 27.ročníku Memoriálu Miroslava Hlobila, na kterém se tradičně utkávají mladí talenti z největších regionálních klubů. Letos se sice na poslední chvíli omluvili žáci z 1.FC Slovácko, které více než zdatně zastoupili kluci z Jiskry Staré Město.


Neděle 4.2. pak v otrokovické Městské hale patřila starším přípravkám, pro které náš klub taktéž uspořádal halový turnaj, tentokráte výhradně pro týmy z blízkého okolí.

Předpřípravky se utkaly na Novoročním turnaji v Otrokovicích

První sobota nového roku patřila otrokovická Městská sportovní hala nejmladším fotbalistům. Náš klub SK Baťov pro ně totiž připravil již 3.ročník oblíbeného Novoročního turnaje minipřípravek.

V nedělním turnaji OFS přípravek obsadili naši hráči krásné 2.místo

V dnešním turnaji OFS Zlín starší přípravka po třech výhrách, jedné remíze a finálové porážce 0:1 obsadila druhé místo (krásné emoce po finále, tolik slziček z prohry jsem dlouho neviděl, a i ty do budoucna posouvají). 

Podzim je za námi, jak se v první části sezóny vedlo jednotlivým týmům SKB?

Pojďme se společně ohlédnout za první polovinou soutěžního ročníku 2023/4. Na první pohled je patrný jistý ústup z loňských pozic, a to zejména u mužů a dorostu. Naopak posun jsme zaznamenali u žákovských mužstev, kde se letos hrálo již bez rezervního týmu v okresním přeboru, přesto se oba žákovské týmy pohybují v popředí tabulek svých soutěží.
Jak se vedlo jednotlivým kategoriím se můžete dočíst v krátkém hodnocení.

Prvoligoví fotbalisté Mladé Boleslavi si před rekordní přestřelkou zatrénovali na SAB

Jen málokomu zřejmě unikla rekordní gólová přestřelka, kterou ve Zlíně spolu s domácími předvedli hráči Mladé Boleslavi. Ti si před sobotním zápasem přijeli v pátek zatrénovat na náš SAB a po tréninku neodmítli společnou fotografii s našimi přípravkami, pro které to byl jistojistě hezký zážitek.

Zveme vás na fotbal! Muži v pátek přivítají Vsetín, dorost pak v sobotu hostí Louky

Se snahou o potvrzení bodu importovaného z dalekého Rýmařova nastoupí v páteční podvečer naši muži proti aktuálně třetímu celku tabulky Vsetínu. Situace bude pro náš tým opět velmi složitá, protože se nadále nedaří vymanit z "kádrové nouze" - ke zraněnému Sotolářovi přibyl nový karetní hříšník, když se v samém závěru zápasu zcela zbytečně nechal vyloučit 'Laco' Tkáč. A aby toho nebylo málo, po zmíněném zápase oznámil dlouholetý pilíř našich zadních řad Pavel Bršlica celému týmu, že si dává od fotbalu minimálně rok pauzu a odjíždí do zahraničí. V situaci, v jaké se aktuálně náš tým nachází, to je velmi nečekaná a nepříjemná zpráva, nicméně nám nezbývá nic jiného, než tuto informaci přijmout a pokusit se najít nové stabilní složení obranné formace...
Dorost se v sobotu pokusí oklepat ze slušovické přestřelky, ve které inkasoval půltucet branek, věřme, že se jim to proti celku ze spodních pater tabulky povede.
Žáky i přípravky tentokrát čeká cesta na hřiště soupeře - v obvyklém čase sobotního dopoledne nastoupí žáci na půdě tradičního soupeře Slavičína, přípravky potom v pondělí čeká podstatně kratší cesta, když se ve svém závěrečném podzimním zápase představí v derby na opačném konci Otrokovic.

Zveme vás na fotbal - víkendový program zahájí ve čtvrtek dohrávkou žáci, muži v pátek přivítají Bzenec

Další kolo fotbalových soutěží klepe na dveře - v tomto týdnu můžeme vidět ještě o zápas navíc, protože si žáci ve čtvrtek dopoledne (státní svátek) dohrávají zápas druhého kola v Bystřici pod Hostýnem. 
Samotný víkend pak přinese dva domácí zápasy, ve kterých nejprve v pátek přivítají naši muži Bzenec (POZOR, výkop už v 18:00 hod.!), sobota pak bude v obvyklý čas patřit dorostu.
Žáci pak i svůj druhý zápas v tomto týdnu pojedou odehrát ven, když se představí na hřišti Vsetína, přípravky se poté v pondělí vydají na Slovácko.

Zveme vás na fotbal! Muži i dorost jedou na půdu nováčků, žáci doma přivítají Mařatice

Víkendem ve znamení soubojů s nováčky by se dalo nazvat další kolo fotbalových soutěží. Jako první se s neznámým soupeřem utkají v sobotu dopoledne na domácím hřišti  žáci, o pár minut později se na půdě dalšího nováčka z Nového Jičína představí muži a "nováčkovský víkend" završí netradičně v neděli dopoledne ve Strání dorost. V pondělí pak zakončí toto kolo svým domácím zápasem přípravky.

Zveme vás na fotbal, muži doma v pátek přivítají lídra soutěže Kozlovice

Po dvou kolech, kdy naši muži i dorostenci hráli na hřištích soupeřů, vás opět zveme na slušnou porci fotbalu!. Na domácím areále se totiž představí jak muži (pátek), tak následně i dorost (sobota), takže se určitě bude na co dívat!!! 

O víkendu hrajeme opět venku, muži se v neděli představí v Holici

Stejně jako minulý víkend bude i tento ve znamení venkovních zápasů. Muži míří na půdu aktuálně 4.celku soutěže 1.HFK Olomouc, na dorostence čeká krátce po sobotním poledni sdružený celek FC Brumova a Štítné nad Vláří.
Doma sice měli hrát naši žáci, díky soustředění českého reprezentačního výběru do 21 let na našem areále ale kluci své zápasy přeložili až na říjen. Domácí fanoušci tak můžou přijít naše barvy podpořit pouze v pondělí, kdy od 17 hodin nastoupí ke svým zápasům naše přípravky.

V týdnu nás čekají dohrávky mládeže, žáci i přípravky se představí doma

Žáci pomalu začínají s doháněním odložených zápasů a hned ve středu 6.9. smáznou první ze dvou restů, když doma přivítají vrstevníky z Uherského Brodu.
Přípravky si své první zápasy odložily kvůli prvnímu školnímu dnu pouze v rámci jednoho týdne, a to z pondělka na čtvrtek, na domácím hřišti se utkají s Bojkovicemi.

Zobrazeno 1–15 z celkem 159

Facebook

Aktuální články

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, rozhodl smolný vlastní gól

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Dorost potvrdil roli favorita a v domácím utkání zdolal Hluk

Po porážce v Bojkovicích měl dorost ideální příležitost k napravení reputace, když v domácím prostředí v sobotním dopoledni...

Fotbal Partner