Archiv

Další ročník oblíbeného fotbalového kempu SKB je minulostí

Oblíbenost našeho Příměstského fotbalového kempu stále stoupá a tak asi není až tak překvapivé, že namísto původně plánovaných 40 účastníků nakonec celý týden sportování a zábavy s našimi trenéry strávila více než padesátka dětí.

4.ročník Příměstského fotbalového kempu SKB v pondělí odstartován

Již 4.ročník má před sebou oblíbený Příměstský fotbalový kemp, který vždy z kraje července pořádá náš fotbalový klub. Více než 50 dětí u nás stráví týden plný zábavy, legrace, ale samozřejmě hlavně sportu, kterému bude pochopitelné vévodit fotbal. Tradičně nebude chybět ani výlet na koupaliště, který je naplánován přesně do poloviny kempu, tzn. na středu. Přejeme našim mladým fotbalistům, aby si užili krásný a zajímavý týden, snad nám počasí dovolí splnit vše, co mají naši trenéři pro všechny účastníky připraveno ;):).

Přejeme všem Baťovákům hezkou dovolenou a krásné prázdniny

Sezóna 2023/24  je za námi a na řadě je zasloužený odpočinek pro všechny, kteří tento soutěžní ročník v našich barvách odmakali.

Přejeme tedy všem hráčům i hráčkám, jejich rodinným příslušníkům, trenérům i trenérkám, zkrátka všem, kteří se jakkoliv podíleli na chodu našeho klubu, aby si pořádně oddechli a nabrali spoustu nových sil, které budeme bezesporu všichni opět potřebovat.

Minipřípravky se blýskly na pěkně obsazeném turnaji v Loukách

Dne 16.6.2024 se naše minipřípravka zúčastnila velmi dobře obsazeného tradičního turnaje v Loukách.Chlapci předvedli výborný výkon a patří jim velká gratulace. Mezi mužstvy Jaroslavic, Vizovic, Bojkovic, Mladcové, Louk, SK Zlín a FC Zlín B nenašli přemožitele. Nejlepším hráčem turnaje a střelcem 17 branek byl náš Honza Žák

Děkujeme za vzornou reprezentaci SK Baťov 1930 a přejeme všem hezké prázdniny. Trenéři J. Veselý a J.Tulach

Muži se v pátek naposledy představí doma, přivítají dalšího souseda v tabulce Všechovice

Jarní část sezóny se blíží k svému závěru a začínají se vyjasňovat konečné pozice v tabulce. Zatímco o vítězi naší divizní skupiny je již rozhodnuto a 3 kola před koncem je jasné, že titul šampiona MSD-E poputuje do Strání, na opačném konci tabulky je situace stále zamotaná. O to důležitější je páteční zápas, ve kterém půjde opět o hodně - o to, kdo si před posledními dvěma koly alespoň malinko polepší a kdo bude naopak muset bojovat do poslední chvíle. Věřme, že se domácím podaří uhrát body k tolik potřebnému klidu a do samotného finiše půjde s chladnější hlavou. POZOR, výkop je již v 18:00 hod.!!!
Dorostenci svůj zápas odehrají v tradičním sobotním čase, čeká je soupeř z nedalekých Louk a budeme se zájmem sledovat, jestli se klukům podaří přetrhnout nelichotivou sérii 3 porážek za sebou, držíme palce!
Náročný závěr sezóny pak čeká na naše žáky, kteří díky odkládaným kolům odehrají během následujících dvou týdnů hned 4 zápasy, ten první odehrají kluci už dnes na půdě Mařatic, v sobotu dopoledne pak doma přivítají týmy Slavičína.
Přípravky budou mít pro letošek splněno jako první, v pondělí je čeká závěrečné soutěžní kolo, které bude ovšem o to peprnější, že se v něm v otrokovickém derby naši malošci utkají s přípravkami FC Zlínsko.

Muži v dalším kole vyráží na horkou valašskou půdu, dorost čeká "anglický" týden

Sérii 4 porážek v řadě pojedou naši muži zkusit zastavit na horkou půdu jednoho z favoritů soutěže, aktuálně 4.celku tabulky na Vsetín, kde nás ovšem určitě nečeká vůbec nic snadného...
Dorost již dnes (ve středu) čeká dohrávka odloženého kola v Holešově, v sobotu pak v řádném termínu pojede o body zabojovat do Uherského Brodu.
Žáci měli v sobotu hrát stejně jako muži na Vsetíně, ovšem přeložili si své zápasy až na červen, a tak se svým fanouškům představí až v pondělí naše přípravky, které doma přivítají své vrstevníky z FC Slovácko.

V další důležité záchranářské bitvě doma v neděli přivítáme Rýmařov

Nepříjemnou porážku z Bzence se pokusí naši muži napravit hned v následujícím kole, kdy na domácím hřišti netradičně v neděli přivítáme celek Rýmařova. Ten stejně jako my figuruje ve spodních patrech tabulky a tak by bylo více než dobré, kdyby se nám tento zápas podařilo zvládnout za 3 body. Bohužel stokrát obehraná písnička o úzkém kádru a absencích bude před tímto kolem znít obzvlášť nahlas, protože nám ze základního kádru vypadl další zraněný hráč, a to Jirka Sotolář... Věřme, že se i tak naši borci semknou a potřebné bodíky dokáží urvat! 
Již v sobotu ke svému zápasu nastoupí náš dorost, který doma přivítá Strání. Náročný víkend pak čeká naše přípravky, které nejprve dnes odehrají dohrávané utkání s Hlukem, aby pak v klasickém pondělním termínu sehrály utkání dalšího kola v Uherském Brodě.
Speciální víkend pak mají před sebou naši žáci, kteří již ve čtvrtek navečer vyjíždí směr Německo, kde se v rámci reprezentace našeho klubu představí na mezinárodním turnaji. O průběžných výsledcích obou kategorií budeme samozřejmě průběžně informovat.

Druhý květnový svátek uspořádal náš klub jarní turnaj předpřípravek

Zatímco náš tradiční mezinárodní turnaj přípravek píše svou tradici již více než čtvrt století (viz předchozí článek na našem webu), jarní turnaj předpřípravek pořádaný naším klubem je úplným holátkem - druhý květnový svátek se totiž uskutečnil jeho 1.ročník.

Pohár za celkové vítězství v 27.ročníku mezinárodního turnaje přípravek putuje do Dubnice

Přestože ani v jedné kategorii mladí fotbalisté ze slovenské Dubnice nezvítězili, stačil součet jejich umístění k zisku putovního poháru našeho prestižního turnaje "O pohár osvobození města Otrokovice" právě jim.

Zveme vás na prestižní Mezinárodní turnaj přípravek

Fotbalový klub SK Baťov 1930 z.s. pořádá XXVII. Ročník Mezinárodního fotbalového turnaje mladších a starších přípravek
  „O POHÁR OSVOBOZENÍ MĚSTA OTROKOVICE“
Turnaj se koná v sobotu 4.5.2024 v prostorách našeho Sportovního areálu.

Akce se koná pod záštitou starostky města Otrokovice Hany Večerkové a předsedy SK Baťov 1930 z.s. Vlastimíra Hrubčíka

Zúčastněné týmy: FC Zlín, 1. FC Slovácko, MFK Dubnica nad Váhom, FK Lokomotíva Trnava, SFK ELKO Holešov, SK HS Kroměříž, FC Vsetín, TJ Valašské Meziříčí, Jiskra Staré Město, SK Paseky, SK Baťov 1930

V dalším kole míří naši muži do Bzence, dorost zápas s Holešovem odložil na 15.5.

Nastávající víkend čeká naše muže přetěžký úkol, když jedou zkusit získat zpět nějaké doma ztracené body do Bzence, který se aktuálně pohybuje na 3.příčce tabulky. Dorost si svůj zápas v Holešově přeložil na středu 15.5.2024 (17:00 hod.), žáky čeká domácí dvojzápas s Rožnovem p.R. 
Přípravky se v sobotu zúčastní tradičního Mezinárodního turnaje přípravek pořádaného naším klubem, v pondělí pak odehrají své soutěžní zápasy s Hlukem.

Máme před sebou další kolo, muži v pátek přivítají Nový Jičín

Nastávající kolo mistrovských utkání přinese našim fanouškům fotbalovou zábavu od čtvrtka až do pondělí. Už ve čtvrtek totiž ke svým zápasům nastoupí naši žáci, kteří si 15.kolo předehrávají v Kroměříži.
Tradiční páteční podvečer bude patřit našim mužům, ti se v dalším důležitém souboji utkají s Novým Jičínem, který stejně jako nás trápí záchranářské starosti. Také dorost odehraje své utkání v obvyklém čase, sobotní dopoledne bude patřit jejich zápasu se sdruženým týmem Brumova a Štítné nad Vláří.
Fotbalový víkend pak v pondělí odpoledne zakončí naši nejmladší, kteří se tentokrát vypraví do Zlechova, tam na ně již netrpělivě čeká místní Fotbalová akademie.

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich 'ostré' zápasy začínají v pondělí.
Náš A-tým svůj zápas na horké půdě favorita soutěže Kozlovic odehraje v neděli odpoledne, tentýž den dopoledne pak ke svým zápasům nastoupí žáci, které čekají líté boje v Bojkovicích. Jako jediní se doma představí dorostenci, kteří v sobotním dopoledni přivítají Spartak Hluk. 
Pondělkem začne soutěžní sezóna také našim přípravkám, které stejně jako žáky čeká výlet do Bojkovic.

Kapacita letního Příměstského fotbalového kempu SKB naplněna

Kemp hlásí STOP PŘIHLÁŠEK!!!

Oblíbený letní Příměstský fotbalový kemp SKB, který náš klub již několik let úspěšně pořádá vždy v červenci, hlásí naplněnou kapacitu, takže další přihlášky již nebudou přijímány.

Děkujeme všem za velký zájem, který je pro nás závazkem, uděláme opět vše pro to, aby s námi děti prožily opravdu parádní týden plný sportu a zábavy. Ti, na něž se již nedostalo, se můžou těšit na příští ročník ;)

Z halového turnaje v Napajedlích veze naše starší přípravka bronz

V neděli 10.3.2024 se naše starší přípravka zúčastnila velmi hezky obsazeného halového turnaje v Napajedlích.

Po velmi dobrých výkonech nakonec obsadila krásné 3.místo, velká gratulace!!!

Zobrazeno 1–15 z celkem 171

Facebook

Aktuální články

Muži před sebou mají první ostré utkání nové sezóny - ve 2.předkole MOL Cupu je čeká třaskavé derby

Kratinká letní příprava se chýlí ke svému konci a naše muže čeká první ostrá prověrka před novou sezónou, kterou je 2.předkolo MOL...

Muži ve třetím přípravném utkání rozstříleli Nevšovou

V rámci letní přípravy si naši muži do třetice pozvali tým z krajského přeboru. Po těsné porážce v Brumově a domácí remíze se...

Ve druhém přípravném utkání muži doma remizovali se Slušovicemi

Ve druhém přípravném utkání se našim mužům dařilo lépe a s 'krajskými' Slušovicemi remizovali 2:2, když v zápase...