Muži

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského evropského bronzu tento ročník zahájí až třetím kolem.
Je nám ctí, že se v nominaci do tohoto prestižního výběru dostalo také na hráče SKB, když ve výchozí nominaci najdeme Kubu Kašíka, hned trojice našich borců pak figuruje mezi náhradníky (Roman Vitásek, Patrik Šiška a Vítek Zapletal).

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, rozhodl smolný vlastní gól

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř v tomto byl šťastnější, když vítěznou branku vstřelili za smolné pomoci našeho stopera.
Důležitější pro náš mladý tým však určitě bude až následující domácí zápas, ve kterém doma v páteční podvečer přivítáme soupeře ze spodních pater tabulky Nový Jičín, takže opět půjde o obligátních 6 bodů.

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem úspěšnější a bodově jsme se tak na našeho soupeře dotáhli.

Klub se před utkáním se Skašticemi slavnostně rozloučil s čtveřicí našich bývalých hráčů

Ještě než v pátek zazněl úvodní hvizd do píšťalky při výkopu našeho souboje se Skašticemi, proběhlo slavnostní poděkování našim bývalým hráčům, kteří za uplynulou dekádu výrazným způsobem pomohli našemu klubu při cestě z 1.B třídy až do divize.

Muži v důležité bitvě zdolali Skaštice i díky Vitáskem chycené penaltě

Páteční podvečer patřil sváteční atmosféře a bojovnému fotbalu. To vše za ideálního počasí vyústilo v důležitý tříbodový zisk baťovských, kteří se díky tomu bodově dotáhli na své dnešní soupeře. V utkání krom tradičně spolehlivého Vitáska zazářily naše mladé pušky, z nichž zejména Kopecký naznačil, že v něm dříme velmi zajímavý potenciál.

Muži na horké půdě ve Slavičíně zabojovali a přivezli bod za remízu 1:1

Baťov se na Velký pátek představil ve Slavičíně a bylo zřejmé, že domácí jsou v tomto utkání jasným favoritem, po dosavadních třech jarních kolech si totiž třemi výhrami drželi stoprocentní úspěšnost. To ještě podtrhli už v 8.minutě, kdy se Kořenkem dostali do vedení, baťovští však nehodlali prodat svoji kůži lacino a Sotolářem se jim ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Slavičín sice ve druhé půli tahal za delší konec provazu, druhý gól však i díky spolehlivému Vitáskovi v naší brance nepřidal a oba soupeři se tak rozešli smírně.

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka Sotolář svou druhou proměněnou penaltou navýšil naše vedení na 3:0, málokdo si dokázal připustit, že by se tento zápas dal ztratit, do té doby totiž hosté na hřišti nepředvedli prakticky nic. Jenže o 3 minuty později dokázali novosadští snížit a tato branka zcela změnila poměr sil na hřišti, hosté nás začali přehrávat a i díky chybám v naší defenzivě se dočkali bodové odměny, když v nastaveném čase zužitkovali standardní situaci.

Na Hané pšenka našim mužům nekvetla, z Přerova se vrací s prázdnou

V souboji dvou týmů ze spodních pater tabulky šlo o důležité body, které mohly buď domácí Přerov dotáhnout na náš tým, v případě vítězství Baťova by se pak mezi těmito celky vytvořila šestibodová díra. Bohužel naši hráči nedokázali navázat na solidní výkon z předchozího kola a platí tak první varianta, která souboj v suterénu divizní tabulky ještě více zahušťuje.

Muži vstoupili do jarní části vítězně, Šternberk zdolali hlavičkami Kašíka a Kopeckého

Úvodní zápas jarní části letošního ročníku mají naši muži za sebou a můžeme říct, že start do druhé poloviny ročníku zvládli na výbornou. Soupeře po celý zápas drželi na distanc od Vitáskovy svatyně a díky dvěma úspěšným hlavičkám si připsali důležité tři body.

Fotbalové jaro už ťuká na dveře, muži však generálku odřekli. Přípravu tak odehráli jen žáci a dorost

První březnový víkend patřil opět přípravným zápasům. Muži kvůli velké marodce svoji generálku na první mistrovské utkání odvolali, své zápasy si tak odehráli jen naši mládežníci. A vedlo se jim velice slušně, když si připsali dvě výhry a jednu remízu

Muži generálku na první mistrák odvolali, přípravné zápasy tak tento víkend čekají jen žáky a dorost

Zimní příprava o prvním březnovém víkendu pokračuje dalšími přátelskými zápasy, ve kterých se ale tentokrát představí pouze žáci a dorost, muži svoji páteční generálku na 1. soutěžní kolo museli z důvodu vysokého počtu zraněných hráčů odvolat...

Poslední únorový víkend se našim barvám v přípravě nedařilo, padli muži i dorost

Muži se v páteční podvečer utkali s "krajskými" Slušovicemi a krom těsné porážky si připsali taky další personální ztráty, když kvůli zranění nedohráli Lendler (otřes mozku), Žáček a Buchta.
V sobotu pak dorost hrající se silně kombinovanou sestavou (díky četným absencím hrálo i několik žáků) podlehl Tečovicím.

Muži si v úterním přípravném zápase připsali další výhru, Bystřici přehráli zejména ve druhé půli

Po Brumovu si naši muži pozvali k dalšímu přípravnému utkání opět tým z krajského přeboru a stejně jako sobotu byli i v úterý úspěšní.

Muži se v přípravě napočtvrté dočkali výhry, uspěli také žáci, dorost tentokrát padl

Muži si v přípravě připsali první výhru, když v pátek zdolali Brumov.  Své přípravné zápasy sehráli také naši mládežníci a zatímco žáci byli proti Morkovicím úspěšní, dorost v zápase proti Veselí nad Moravou neuspěl.

I po třetím přípravném zápase naši muži stále čekají na první letošní výhru

Po nepříliš podařeném podzimu se oči všech fanoušků SKB upínají k zimní přípravě a zejména na listinu případných posil, které by měly nahradit silnou vlnu loňských odchodů a napomoci tak našemu týmu k záchraně divizní soutěže. Namísto očekávaných posil však stále spíše přičítáme další ztráty, kterými jsou zejména dlouho avizovaný konec aktivní fotbalové kariéry ikony našeho klubu Aldy Skyby, jenž plní slib a odchází na Žlutavu, kde chce místnímu klubu pomoci v rámci III.třídy. Dalším o něco méně očekávaným odchodem je přestup Jirky Pafky, který odešel ke konkurentovi v naší soutěži na Vsetín.

Zobrazeno 1–15 z celkem 312

Facebook

Aktuální články

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, rozhodl smolný vlastní gól

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Dorost potvrdil roli favorita a v domácím utkání zdolal Hluk

Po porážce v Bojkovicích měl dorost ideální příležitost k napravení reputace, když v domácím prostředí v sobotním dopoledni...

Fotbal Partner