Dorost

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich 'ostré' zápasy začínají v pondělí.
Náš A-tým svůj zápas na horké půdě favorita soutěže Kozlovic odehraje v neděli odpoledne, tentýž den dopoledne pak ke svým zápasům nastoupí žáci, které čekají líté boje v Bojkovicích. Jako jediní se doma představí dorostenci, kteří v sobotním dopoledni přivítají Spartak Hluk. 
Pondělkem začne soutěžní sezóna také našim přípravkám, které stejně jako žáky čeká výlet do Bojkovic.

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán týmu Pšenčík, což na bodový zisk tentokrát nestačilo.

Dorostenecké derby dominantně ovládl domácí Baťov a drží tak titul Vládci Otrokovic

V sobotním městském derby naši dorostenci uštědřili svému soupeři z druhého konce našeho města tvrdý direkt, když jej doslova deklasovali. K dalšímu zápasu míří naši kluci do Bojkovic, kde se utkají s aktuálně druhým celkem tabulky.

Dorost nestačil na lídra soutěže a v Kunovicích prohrál o 4 branky

Dorost čekala v Kunovicích těžká mise a bohužel branka hned v 1.minutě naznačila, že to bude zřejmě mission impossible. Za dalších 20 minut již domácí vedli o 3 branky a bylo jasné, že body tentokrát zůstanou doma. Baťovští sice postupně vyrovnali hru, nicméně Kunovice zápas kontrolovali a další výhrou si upevnili pozici na špici tabulky. 

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru Zapletalovi. Po první půli se zdálo být o vítězi zápasu rozhodnuto, ve druhé půli však dokázali rožnovští vyrovnat a sahali po bodu, Baťov však silným závěrem strhnul vítězství zpět na svou stranu a připsal si tak první jarní body.

Fotbalové jaro už ťuká na dveře, muži však generálku odřekli. Přípravu tak odehráli jen žáci a dorost

První březnový víkend patřil opět přípravným zápasům. Muži kvůli velké marodce svoji generálku na první mistrovské utkání odvolali, své zápasy si tak odehráli jen naši mládežníci. A vedlo se jim velice slušně, když si připsali dvě výhry a jednu remízu

Muži generálku na první mistrák odvolali, přípravné zápasy tak tento víkend čekají jen žáky a dorost

Zimní příprava o prvním březnovém víkendu pokračuje dalšími přátelskými zápasy, ve kterých se ale tentokrát představí pouze žáci a dorost, muži svoji páteční generálku na 1. soutěžní kolo museli z důvodu vysokého počtu zraněných hráčů odvolat...

Poslední únorový víkend se našim barvám v přípravě nedařilo, padli muži i dorost

Muži se v páteční podvečer utkali s "krajskými" Slušovicemi a krom těsné porážky si připsali taky další personální ztráty, když kvůli zranění nedohráli Lendler (otřes mozku), Žáček a Buchta.
V sobotu pak dorost hrající se silně kombinovanou sestavou (díky četným absencím hrálo i několik žáků) podlehl Tečovicím.

Muži se v přípravě napočtvrté dočkali výhry, uspěli také žáci, dorost tentokrát padl

Muži si v přípravě připsali první výhru, když v pátek zdolali Brumov.  Své přípravné zápasy sehráli také naši mládežníci a zatímco žáci byli proti Morkovicím úspěšní, dorost v zápase proti Veselí nad Moravou neuspěl.

Třetí ročník Společenského večírku SKB sklidil opět velký úspěch

Již potřetí nabídlo vedení SKB svým členům a fanouškům jako malou formu poděkování za jejich přízeň možnost společně se pobavit na Společenském večírku, který se stejně jako vloni konal ve velkém sále otrokovické Besedy.

Mužstvo dorostu děkuje za podporu mládežnického fotbalu v SKB

Dorost SK Baťov by tímto rád poděkoval firmám Střechy Staněk, Czech Style, Prospamax, Montema a Všeproakci.cz za podporu mládežnického fotbalu v našem klubu a těší se na budoucí spolupráci v dalších letech!!!

Podzim je za námi, jak se v první části sezóny vedlo jednotlivým týmům SKB?

Pojďme se společně ohlédnout za první polovinou soutěžního ročníku 2023/4. Na první pohled je patrný jistý ústup z loňských pozic, a to zejména u mužů a dorostu. Naopak posun jsme zaznamenali u žákovských mužstev, kde se letos hrálo již bez rezervního týmu v okresním přeboru, přesto se oba žákovské týmy pohybují v popředí tabulek svých soutěží.
Jak se vedlo jednotlivým kategoriím se můžete dočíst v krátkém hodnocení.

Dorost se z výsledkové krize nevymanil a podzim zakončil další porážkou

Dorost v úvodu sezóny stejně jako vloni atakoval příčky nejvyšší, druhá polovina podzimní části se však nesla ve znamení poklesu formy, což z části zapříčinily zdravotní problémy brankářské jednička Janoška. Doufejme, že se přes zimu podaří všechny neduhy doléčit a v  jarní části kluci opět najedou na vítěznou vlnu!!

Dorost lídrovi tabulky vzdoroval téměř hodinu, nakonec se však ze Slavičína vrací s prázdnou

Dorost se stále potýká s absencí svého prvního gólmana Matyáše Vodárka, přesto Dan Kubičík nebyl daleko od toho, aby svůj tým dovedl k nějakému bodovému zisku z půdy aktuálního lídra krajského přeboru. Dorost zakončí podzimní část sezóny příští týden domácím zápasem se svým tabulkovým sousedem SK Zlín, POZOR - hraje se už ve čtvrtek 26.10. od 17:30 hod.!!!

Dorost doma nečekaně podlehl Loukám

Dorostu se po zápase ve Slušovicích nepovedl ani zápas doma s Loukami, kde opět hořela zejména defenzíva

Zobrazeno 1–15 z celkem 218

Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner