Staří páni

Staří páni vykročili do roku 2024 vítězně

V pátek odehrál svůj první letošní zápas také tým našich starých pánů. Ti do roku 2024 vykročili vskutku rázně, když svého soupeře z Mysločovic zdolali v poměru 5:2, gratulujeme!!

Třetí ročník Společenského večírku SKB sklidil opět velký úspěch

Již potřetí nabídlo vedení SKB svým členům a fanouškům jako malou formu poděkování za jejich přízeň možnost společně se pobavit na Společenském večírku, který se stejně jako vloni konal ve velkém sále otrokovické Besedy.

Staří páni reprezentovali SKB v populárním otrokovickém půlmaratonu

Na závěr podzimního fotbalového dění se představili i naši nejstarší spoluhráči a byť ve fotbalových dresech, tak tentokrát bez míče. Formou štafety se naši staří páni úspěšně zúčastnili již 23.ročníku půlmaratonu MUDr. Podmolíka, dobrá práce!!!

Sezóna 2022/23 je za námi, podívejte se na její krátké zhodnocení. Přejeme všem krásnou dovolenou!!!

Uplynulým víkendem definitivně skončil soutěžní ročník 2022/23, který přinesl spoustu zajímavého a dobrého, za což jsme rádi. Samozřejmě se nám nevyhnuly ani nějaká negativa, ale těch bylo naštěstí jen pomálu a pozitiva určitě převažují.
Přejeme všem hráčům, členům realizačních týmů, rodičům i fanouškům, aby si teď od fotbalu pořádně odpočinuli a nabrali spoustu sil do sezóny nadcházející!!!

Zveme vás na Valnou hromadu SKB, která se uskuteční 9.6.2023 OD 18:00 hod.

Srdečně zveme všechny členy našeho klubu starší 18 let na pravidelnou Valnou hromadu SKB, které se uskuteční v pátek 9.6.2023 v prostorách našeho Sportovního areálu.

Připravujeme pro vás kalendář SKB na rok 2023

Jak se stalo již tradicí, připravujeme pro hráče, jejich rodinné příslušníky a samozřejmě všechny fanoušky našeho klubu nástěnný kalendář SKB na rok 2023. Dle našeho názoru je opět velmi podařený, někteří ho dokonce vyhlásili jako dosavadní TOP - no rozhodněte sami :).
Zájemci o tento kalendář hlaste prosím své objednávky trenérům jednotlivých kategorií, případně přímo správci SAB Hynkovi Bršlicovi.
Cena za 1 ks je stanovena na 200,- Kč

Slovo předsedy SKB p.Vlastimíra Hrubčíka

Vážení Baťováci, 

prázdniny a dovolené uběhly opět velmi rychlým tempem. Věřím, že jste si odpočinuli, strávili krásné a zajímavé chvíle během léta a vše zvládli ve zdraví.

Start sezóny se blíží - zde je TERMÍNOVÁ LISTINA !

Ostrý start sezóny se blíží mílovými kroky a my se stejně jako všichni ostatní fanoušci našeho klubu nemůžeme dočkat. Zde přinášíme Termínovou listinu podzimní části nového ročníku - stáhnout si ji můžete v záložce KLUB -> složka DOKUMENTY, kde ji máte k dispozici jak v excelu, tak i v PDF.

Poděkování předsedy klubu Vlastimíra Hrubčíka za úspěšnou sezónu 2021/22

Vážení Baťováci, rád bych touto formou vyjádřil své velké poděkování nejen za uplynulou úspěšnou sezónu, ale i za celou dobu, kdy náš klub působí na fotbalovém poli.

Termínová listina - jaro 2022

Přinášíme vám aktualizovanou termínovou listinu jarní části našich soutěží - od mužů až po přípravky.


PF 2022

Výkonný výbor SK Baťov 1930 přeje do Nového roku hodně zdraví, štěstí, osobních i sportovních úspěchů !!!

Vedení SKB připravilo pro trenéry spolu s ostatními činovníky malou odměnu

Tou odměnou pro všechny, kteří se podílejí na chodu našeho klubu, byl výlet do renomovaného vinného sklípku v Čejkovicích, kde nám krom spousty informací byla předvedena i řízená degustace několika vzorků. V krásném prostředí sklípku Bíza se všichni skvěle bavili a celá akce se tak nadmíru vydařila, za což patří poděkování jak předsedovi klubu, jenž celou akci zaštítil, tak i všem účastníkům ;).

Pololetní vysvědčení jednotlivých týmů SKB - zazářili muži a žáci

Máme za sebou první polovinu soutěže a je potěšující, že s umístěním většiny týmů vládne spokojenost, doufejme, že minimálně stejná bude vládnout i po odehrání druhé poloviny zápasů!!!

Inspirace na Vánoce

Vánoční svátky se blíží a SKB přichází s nabídkou zajímavého vánočního dárku - dostali jsme možnost objednat si nástěnné hodiny s logem našeho klubu, aktuálně je možno vybrat z šesti variant (tři varianty vnitřního designu ve dvou různých plastových rámech).

Cena za jeden kus by byla 400,- Kč.
Pokud by vás tato nabídka zaujala, piště na mail l.brslica@gmail.com a udělali bychom jednu společnou objednávku.

Staří páni uštědřili Dolnímu Němčí vysokou porážku

Ani naši staří páni nezahálí a v sobotním slunném odpoledni opět rozdávali radost i góly ;)

Zobrazeno 1–15 z celkem 61

Facebook

Aktuální články

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Dorostenecké derby dominantně ovládl domácí Baťov a drží tak titul Vládci Otrokovic

V sobotním městském derby naši dorostenci uštědřili svému soupeři z druhého konce našeho města tvrdý direkt, když jej doslova...

Fotbal Partner