Ladislav Brslica | | Muži

Na slovíčko - tentokrát s naším nejlepším kanonýrem

Poslední roky se v útoku můžeme pravidelně spolehnout na produktivitu našeho zkušeného útočníka Pavla Krajči, proto jsme se s několika otázkami dnes obrátili právě na něj!

Jak hodnotíš utkání v Nedašově?

To utkání se hodnotí těžce. Dělá nám velký problém hrát s týmy, které praktikují jednoduchý a důrazný fotbal. My chceme hrát kombinačně, a to nám ani hřiště v Nedašově nedovolilo. Pravdou je, že nás Nedašov přehrál v bojovnosti a osobních soubojích, nicméně za zmínku také stojí opravdu slabý výkon hlavního arbitra. Na to se však vymlouvat rozhodně nechceme.

Se třemi brankami se dostáváš opět, jak už je tradicí, na špičku tabulky střelců, přejeme ať ti to tam padá co nejvíce. Jaký je tvůj tip na celkový počet tvých gólů pro tuto sezónu?

Moc díky, snad to tam bude letos padat. Je fakt, že gól v Nedašově bych vyměnil za tři body a to, abychom drželi krok se špičkou soutěže. Co se týče gólů, věřím, že jich bude co nejvíce, letní přípravě jsem se snažil dát maximum, snad to díky ní zúročím a pomůžu svými góly týmu.

Kdy a proti komu jsi dal svůj první gól v mužské kategorii a jaký je tvůj nejkrásnější gól, na který nejvíc vzpomínáš?
Nejspíše v Březolupech, kdy jsem na hřiště nastoupil, ještě v dorosteneckém věku, a asi po 5 minutách vstřelil branku. Nejkrásnější gól? Podařilo se mi vstřelit hezkou branku proti Provodovu asi před dvěma lety. Každopádně jelikož nejsem moc dobrý hlavičkář, tak si velmi cením branky hlavou, zhruba ze šestnáctky, proti Morkovicím, po skvělém centru Žakyse (Ondřeje Žáčka), která nás udržela na konečné stříbrné příčce.

Víme, že zimu si zpestřuješ hodně i futsalem. Řekni nám v krátkosti tvé futsalové působiště, co hraješ za soutěž a tvůj největší úspěch

Jsem manažerem a hráčem zlínského klubu, pod záštitou univerzity s názvem VŠSK Futsal Zlín, hrajeme druhou nejvyšší futsalovou soutěž - Východní část. Letos nás čeká již 5. sezóna. V týmu figuruje také několik hráčů z fotbalového klubu SK Baťov. Za největší úspěch považuji nominaci do akademické reprezentace ČR a zisk 6. místa na Akademickém mistrovství světa v Kazachstánu za naši zemi.

Čeká nás v pátečním domácím utkání DERBY s týmem Napajedel. Co čekáš od tohoto utkání?
Válku, boj. Rozhodně si nedáme nic zadarmo. Napajedla jsou v euforii z domácího vítězství nad Boršicemi, my naopak máme po Nedašovu co napravovat. Každopádně věřím, že Napajedla máme dobře přečtené a víme, kde můžou hrozit a kde naopak máme šanci my.

 

OTÁZKY NA KABINU

Kdo jezdí na sraz vždy na čas (pozdě)?
Na čas jezdí Steve, Žakys, Kaša a já. Deadline uzavírají většinou kluci z Hradiště - Roman Vitas a Zaplik.

Kdo je v kabině nejvíc pozitivní?  

Nejvíce úsměvu rozdávají tradičně Mára Bína s Aldou Skybou.

Kdo je nejvíc výbušný?

Mezi výbušné typy bych zařadil Vitasa (Romana Vitáska), Kašu, Ríšu Večeřu a občas i sebe.

Kdo nejvíc přispívá do týmové kasy (nejčastější proherce na trénincích)

Za dob stolního fotbálku a šipek jsem to byl nejspíše já. Nyní převzali otěže Roman Vitas s Bršlou.

 

RYCHLOOTÁZKY

Zimní příprava/letní příprava  - Letní příprava

Pravá/levá  - Díky mému tátovi si o sobě dovolím tvrdit, že jsem obounohý

Styl fotbalu Anglie/Španělsko  - Španělsko

Cholerik/flegmatik - Cholerik

Kopačky/sálovky  - Obojí

 

Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner