Ladislav Brslica | | Muži

Na slovíčko - dnes s naším oblíbeným záložníkem

Dnes jsme si k rozhovoru pozvali našeho záložníka Maru Bínu, zde jsou jeho odpovědi:

Jak hodnotíš utkání se Slušovicema?
Začátek utkání jsme malinko zaspali. Postupem času jsme se ale dostali do utkání a výsledkem naší aktivní hry byly dva slepené goly. Ve druhé půli jsme soupeři neumožnili sklapnout tzv. Csaplárovu past a přidali jsme další dvě branky. Dovolím si tvrdit, že utkání jsme vyhráli zaslouženě.

Co čekáš od utkání s Karlovicema?
Určitě nás čeká těžké utkání. Karlovice nás minulou sezonu dvakrát porazily. Máme jim tedy co vracet. Věřím tak, že před výbornou domácí kulisou předvedeme v páteční podvečer líbivý fotbal a připíšeme si 3 body.

Víme že jsi trenér, koho trénuješ a jak je to časově náročné? Kam to chceš z pozice trenéra dotáhnout?
Ano, je to tak. Trénuji na Slovácku u dvou kategorií zároveň. U13 jako asistent a U7 jako hlavní trenér. Určitá časová náročnost zde je. Čtyři dny v týdnu strávím na hřišti 4 hodiny + víkendové zápasy. Dělám tak maximum pro to, abych vše stíhal. Když to ale člověk dělá rád, tak to není žádný problém. 

Trénováním bych se jednou chtěl živit. To znamená, že bych se chtěl dostat na takovou úroveň, na které by se mi to splnilo. Nebránil bych se klidně dostudování cizího jazyka a případnému trénování v zahraničí. Zatím jsem samozřejmě nohama na zemi a začínám u těch nejmenších.

Vidíme, že se SKB daří, doma samé výhry, čím myslíš že to je? A kam až to můžem v této sezóně dotáhnout?
Je to zatím začátek sezony. Je super, že se nám daří, ale tuhle formu to chce udržet co možná nejdéle. Myslím si, že je to celé zásluhou skvělé party, kterou v kabině bezpochyby máme. Samozřejmě včetně realizačního týmu. Na tréninku se všichni navzájem motivujeme, takže to má náboj. A když se správně a tvrdě trénuje, tak  přece musí platit přísloví – těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

Otázky na kabinu:
Kdo je specialista na penalty?
Nechci být sebestředný, ale musím říct sebe.

Kdo je největší “kopyto” na tréninkové hry (bago atd.)?
To je složité. Když se roztočí náš kolotoč při bagu, tak to má těžké i ten, kdo se dívá. Nejtěžší to ale asi mají kluci, kteří mají delší nohy.

Kdo má s tvých spoluhráčů největší respekt?
Tady volím jednoznačně otce naší kabiny – Steeva.

Kdo je v týmu největší workoholik?
V tomto případě sebe určitě nedám :-D. Těžko říct. Každý má nějaké své pracovní povinnosti, takže tady neexistuje jednoznačná odpověď.

A na závěr rychlootázky: 
Pravá/levá?
-  Pravá
Letní/zimní příprava? – Letní
Fotbalový styl Anglie/Španělsko? -  Jednoznačně Španělsko
Messi/Ronaldo? -  CR7
Cholerik/flegmatik? - Flegmatik

Děkujeme a přejeme hodně úspěchů ve hře i trénování ;)

LB

Facebook

Aktuální články

Dorost potvrdil roli favorita a v domácím utkání zdolal Hluk

Po porážce v Bojkovicích měl dorost ideální příležitost k napravení reputace, když v domácím prostředí v sobotním dopoledni...

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Fotbal Partner