Ladislav Brslica | | Žáci

Mladší žáci do třetice na bedně - tentokrát bronzoví

Mladší žáci se vezou na úspěšné halové vlně a na třetím turnaji v řadě obsadili pozici mezi třemi nejlepšími

Turnaj mladších žáků v Napajedlích 16.2.2020

8 mužstev bylo rozlosováno do dvou skupin. SK Baťov 1930 se dostal do skupiny A a to s Napajedly A (výhra 1:0, gól vstřelil Krkoška), druhý zápas jsme hráli s Halenkovicemi (výhra 4:0, góly Pospíšek, Krkoška, Zábojník, Olšák). Poslední zápas ve skupině jsme remizovali s týmem Slovácké dívky 0:0 po famózním výkonu golmanky Slovácka, která po zásluze dostala trofej pro nejlepšího gólmana turnaje.
Tak jsme šli do play-off z prvního místa ze skupiny a nastoupili jsme proti druhému ze skupiny B, kterým byla Viktoria Otrokovice. Zde jsme dostali jediný gól a zaznamenali jedinou prohru v turnaji, která nás poslala do boje o třetí místo. O to víc bolelo, že gól padl po špatné rozehrávce našeho autu.
Takže na závěr jsme se opět utkali s A týmem Napajedel. Tento zápas jsme díky brankám Data a Zábojníka vyhráli 2:0 a obsadili tak konečné 3.místo.

Celá soupiska: brankář Švenda, Valouch, Zpěvák, Krkoška, Olejníček, Pospíšek, Gajdošík, Marčík, Olšák, Dat a Zábojník. Trenér Janeba , Válek.

 

"Myslím, že se kluci nemají za co stydět - je to třetí turnaj po sobě, kde jsou na bedně. Vybírá se s dvaceti čtyř hráčů - ti co byli minule pouští místo těm, co ještě nebyli. Nikdo není zvýhodňován a tyto turnaje nám jen dokazují, že máme velmi pěkně vyrovnaný kádr mladších žáků.  Všem zúčastněným děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu, rodičům za pěknou diváckou kulisu."  Válek Vilém vedoucí mužstva.

Facebook

Aktuální články

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, rozhodl smolný vlastní gól

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Dorost potvrdil roli favorita a v domácím utkání zdolal Hluk

Po porážce v Bojkovicích měl dorost ideální příležitost k napravení reputace, když v domácím prostředí v sobotním dopoledni...

Fotbal Partner