Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci | Přípravka | Staří páni

Na co se těšit v úvodní části sezóny 2020/21?

Po velmi nešťastné jarní části ročníku 2019/20, která jak víme zůstala nedohrána, se blíží začátek ročníku dalšího - 2020/21. Jaké jsou v našem klubu novinky?

MUŽI:

V zimní přestávce naše barvy opustil Martin Zapletal (odchod do Rakouska), letní pauza pak znamenala změnu klubové příslušnosti u Kuby Kašíka, jenž z SKB přestoupil do divizních Kozlovic.
Dalšími hráči, kteří aspoň na nějaký čas odešli za větším herním vytížením jsou David Holman (Tečovice) a Hubert Dvořák (Malenovice).

Tyto odchody pak kompenzoval příchod kanonýra Honzy Gojše, který k nám zamířil ze Skaštic, další dobrou zprávou je návrat dlouhodobě zraněného Adama Jakubowicze, jenž doléčil pochroumané koleno. Z dorostu se přesunuly ročníky 2001 (Adam Bršlica, Vítek Zapletal, Jirka Štefka, Radek Káňa a golman Filip Medek), s mužským týmem se pak pravidelně připravují už i kluci ročníku 2002 (Kuba Kadlec, Robert Klíma, Adam Llanos, Tomáš Sovadina a Radim Vašulka).

O podrobném dění v dalších kategoriích vás budeme průběžně informovat.

Co se týče dalších novinek - i nadále bude fungovat dorostenecká spolupráce se sousedním Tlumačovem, se kterým coby sdružený tým Tlumačov/SKB budeme účinkovat v krajské soutěži dorostu.

Poslední aktuální novinkou je potom účast "B"-týmu mladších žáků v okresní soutěži. Oba tyto posledně zmíněné projekty reagují na vysoké početní stavy v daných kategoriích, za což jsme samozřejmě velmi rádi, protože to svědčí o dobré práci našeho trenérského týmu. Kluci si tak odehrají dostatečný počet zápasových minut a budou tak mít další motivaci pro svůj rozvoj.

A nejbližší soutěžní program našich týmů?

muži:
neděle 16.8.2020 Štítná n.Vl. - SK Baťov (17:00 hod.)

dorost KP:
sobota 15.8.2020 Luhačovice - SK Baťov (10:00 hod.)

dorost KS, sk.B:
sobota 15.8.2020 Jarošov - Tlumačov/SKB (14:00 hod.)

st./ml. žáci KP:
sobota 29.8.2020 SK Baťov - Slavičín (9:30 / 11:15 hod.)

ml.žáci - okres:
čtvrtek 27.8.2020 Tečovice - SK Baťov "B" (17:00 hod.)

přípravky:
pondělí 7.9.2020 Bezměrov - SK Baťov (16:30 hod.)

 Kompletní termínová listina podzimní části sezony 2020 je již k dispozici - ke stažení je v záložce "Klub" (hlavní lišta) -> ve složce "Dokumenty".

Takže good luck SKB !!!!

Facebook

Aktuální články

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Dorostenecké derby dominantně ovládl domácí Baťov a drží tak titul Vládci Otrokovic

V sobotním městském derby naši dorostenci uštědřili svému soupeři z druhého konce našeho města tvrdý direkt, když jej doslova...

Fotbal Partner