Ladislav Brslica | | Muži

Na slovíčko - tentokrát s naší poslední posilou Honzou Gojšem

Jak mnozí zasvěcení už vědí, podařilo se nám přivést do našich řad kvalitní posilu zejména do ofenzivy - Honzu Gojše, který k nám přestoupil z divizních Skaštic. Rádi bychom Vám ho představili v tradičním krátkém rozhovoru:

Já tě zdravím Honzo, tak konečně po dlouhém čekání 1. oficiální zápas na domácí půdě. Jak se na něj těšíš? 

Těším se moc. Zatím jsem měl možnost hrát jen přátelské zápasy doma, ale jsem rád, že už je tady první domácí mistrák. Má to zcela jiný náboj.

 

Honzo i když jsi mezi námi už od zimy, pro některé budeš stále neznámá tvář. Řekni nám něco o tvé kariéře a co tě vlastně dovedlo mezi nás na

SK Baťov 1930?

 

Tak začínal jsem ve Zlíně, kde jsem prošel všemi mládežnickými kategoriemi. Poté jsem se přesunul na Viktorku, kde jsem převážně hrál za B tým kvůli škole, kterou jsem studoval v Praze. Pak jsem se přesunul na rok a půl do Skaštic. No a teď jsem se rozhodl k přesunu na Baťov hlavně kvůli pracovnímu vytížení a vysoké škole, kterou studuji dálkově, díky pátečním zápasům mám o víkendu víc času na studium. Dalším důvodem proč jsem si vybral Baťov jsou kamarádi, které znám dlouho a vždy jsme chtěli hrát všichni pospolu. 

 

První ostré mistrovské utkání bohužel nevyšlo, jak hodnotíš toto utkání ve Štítné? 

Tak myslím si, že to utkání nám nevyšlo po všech stránkách. Určitě umíme hrát mnohém lépe a je potřeba se z takového zápasu ponaučit, protože nás v soutěži nečeká nic lehkého. 

 

V mládeži jsi hrál v obraně, postupně jsi přešel na levou zálohu a teď dokonce dostáváš prostor v útoku. Na kterém postu se cítíš nejlépe? 

V současné chvíli se nejlépe cítím v útoku. Ale je to velký rozdíl od krajní pozice.Teď DERBY s Kvasicema, na co by se měli fanoušci těšit a co očekáváš od tohoto  většinou kvalitního utkání?

Tak věřím, že sehrajeme kvalitní utkání a napravíme zaváhání ze Štítné. Ale určitě nás nečeká nic lehkého a je potřeba, abychom k tomu všichni přistoupili zodpovědně a pak není důvod, aby body nezůstaly doma.

 

Honzo děkujeme za rozhovor, přejeme se daří - a samozřejmě nejen teď v pátek, ale po celé Tvé působení v SKB!!!

Facebook

Aktuální články

Máme před sebou další kolo, muži v pátek přivítají Nový Jičín

Nastávající kolo mistrovských utkání přinese našim fanouškům fotbalovou zábavu od čtvrtka až do pondělí. Už ve čtvrtek totiž ke...

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, o body je připravil minutový výpadek

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Fotbal Partner