Ladislav Brslica | | Muži

Letos snad vánoční Benefiční fotbálek chybět nebude !!!

Rádi bychom vás pozvali na tradiční Vánoční fotbálek, který se jako obvykle uskuteční na první svátek Vánoční (tzn.25.12.2021) od 10 hod. na Sportovním areále Baťov.
Akce se samozřejmě uskuteční pouze za předpokladu, že to umožní aktuální "covidová" situace...

Benefiční fotbalové utkání Výběr Kraje vs SK Baťov 1930

Benefiční fotbalové utkání se je pořádáno každoročně a jeho hlavním myšlenkou je pomoci tam, kde je to potřeba. Tento rok společně pomůžeme rodinám malých dětí z Otrokovic a to Ariance a Oliverkovi, jejich příběhy přikládám níže.

Benefiční utkání se koná 25.12.2021 od 10:00 na sportovním areálu Baťov, kde se představí tým Výběru Kraje proti SK Baťov 1930. V týmu Výběru Kraje můžete vidět prvoligové fotbalisty 1.FC Slovácka jako Lukáše Sadílka či Marka Havlíka, FC Fastavu Zlín jako kapitána Tomáše Poznara, Stanislava Dostála, FK Jablonce Michala Doležala hráče polské Cracovie Krakow Jakuba Jugase či bývalé fotbalisty Zlína jako Bronislava Červenku či Otakara Nováka a mnoho dalších zajímavých fotbalových jmen.

Součástí benefičního utkání bude možnost zakoupit slosovatelný program za 100,-.Kč j(ehož celý výtěžek půjde na pomoc dětem) a získat jednu ze zajímavých fotbalových cen jako je například:podepsaný dres Vladimíra Coufala z West Hamu United, dres slovenského reprezentanta Martina Koscelníka, dres FC Viktroie Plzeň a další zajímavé dresy, které věnovali fotbalisté z předních českých klubů.

Pokud se rozhodnete můžete také přispět libovolnou finační částkou, kterou po utkání předáme oběma rodinám.


Srdečně Vás zveme na nevšední fotbalový zážitek, přijďte podpořit dobrou věc a společně pomůžeme opět tam, kde je to potřeba. 

Váš Výběr Kraje

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner