Ladislav Brslica | | Muži

Na šlágr 20.kola zve náš mladý obránce Matěj Kozubík

Na Baťov se náš odchovanec vrátil po svém několikaletém působení v mládežnických týmech Hanácké Slavie Kroměříž. Na podzim však díky svému zranění neodehrál prakticky nic, ke slovu se dostává až teď na jaře.

Ahoj Matěji, jak hodnotíš dosavadní průběh sezóny? 

Sezóna probíhá velice dobře, máme před sebou sice ještě hodně zápasů, ale myslím, že máme našlápnuto na skvělý výsledek. 

 Během podzimní části sezóny jsi byl zraněný, co se stalo? A jak se ti dostávalo zpátky do fotbalové zátěže?

V letní přípravě jsem blbě šlápnul do souboje a vyvrtnul se mi kotník. Normálně by to byla stopka na pár týdnů, ale byl to zrovna kotník, se kterým jsem měl v dorostech problémy, tak to chtělo víc času na uzdravení. Znovu jsem proto naplno trénovat začal až na zimní přípravu a díky intenzivním tréninkům jsem se do toho dostal rychle. 

 Pro Baťov venku vždycky nepříjemná Štítná – výsledek 0:5. Vypadá to jednoznačně, bylo to tak jednoznačné i na hřišti? 

Řekl bych že ano, chvíli sice trvalo, než jsme dali první gól, ale po silné střele našeho kapitána jsme se dostali do vedení a poté už to byla naše hra a naše vítězství. 

 Patříš k nejmladším v kádru. Jak jsi spokojený s vytížeností na hřišti? 

Byl to teprve můj 5. mistrovský zápas za muže, takže jsem moc rád za ty šance, které jsem dostal. Věřím, že další šance ještě dostanu. 

 Baťov čeká možná nejdůležitější utkání sezóny. Co očekáváš od šlágru kola se Slušovicemi?

Slušovice jsou druhé a na jaře ještě neprohráli stejně jako náš tým. To značí, že jsou velice dobrým týmem, který dokáže získávat body, ale budeme hrát doma na našem hřišti a před našimi fanoušky a to nám dává velikou výhodu. Doma jsme ještě neprohráli a budeme se snažit, aby to tak i zůstalo.

Děkujeme za rozhovor, přejeme hodně zdraví a  úspěchů v našich barvách!!!

Facebook

Aktuální články

Máme před sebou další kolo, muži v pátek přivítají Nový Jičín

Nastávající kolo mistrovských utkání přinese našim fanouškům fotbalovou zábavu od čtvrtka až do pondělí. Už ve čtvrtek totiž ke...

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, o body je připravil minutový výpadek

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Fotbal Partner