Ladislav Brslica | | Muži

Představujeme vám první z našich letních posil - 'Paca' Lendler

Pro mnohé fanoušky není tvář Patrika Lendlera ničím novým - Paca s přestupem k nám už před časem koketoval a dokonce s naším A týmem nějakou dobu trénoval, bohužel se však nepodařilo dohodnout se s kvítkovickou Viktorkou a Paca tak sezónu odehrál v Bystřici pod Hostýnem.
O tom a i o dalších zajímavostech se dozvíte v následujícím minirozhovoru:

  Já tě zdravím Paco, tak konečně jsi oficiálně hráčem našeho klubu. Místo krajského přeboru na tebe ale čeká vyšší soutěž - divize.  Jak to vnímáš?

Taky zdravím nejen Tebe, ale i všechny čtenáře. Jsem hrozně rád, že se podařilo přestup uskutečnit, za což patří velké poděkování vedení klubu. Rozhodně to vnímám jako výzvu, ve které se budu snažit obstát.

  Přišel jsi z Bystřice pod Hostýnem, nicméně tvá kariéra je mnohem bohatší. Můžeš nám říct, jak probíhala tvá fotbalová kariéra? 

S fotbalem jsem začínal v přípravce na zlínské Vršavě, avšak většinu mládežnického věku jsem strávil v Loukách, odkud jsem v dorosteneckém věku přestoupil na otrokovickou Viktorii. Zde jsem strávil 6 let a následně přestoupil do Bystřice. A nyní už si užívám angažmá na Baťově. 

  Co tě vlastně přivedlo na Baťov?

Rozhodně je zde skvělá parta hráčů, kteří táhnou za jeden provaz. Líbí se mi také jak celý klub funguje, se skvělým zázemím. Důležitým faktorem je také skvělý realizační tým.  

  Minulou sezónu jsi se potýkal se zraněním. O co přesně šlo a jaký je tvůj aktuální stav? 

Při futsalovém utkání jsem si utrhl přední zkřížený vaz, takže jsem se půlroku věnoval rehabilitaci a návratu ke sportu. Nyní je koleno v pořádku (musím zaklepat) a snažím se dostat do bývalé formy (pokud se to tedy dá tak nazvat ????) i s nějakým tím dekagramem navíc ???? 

  Poslední otázka, v pátek hrajeme se Vsetínem, který dosud neprohrál a inkasoval pouze jedinou branku, co očekáváš od tohoto soupeře/zápasu? Jak se na něj těšíš?

Podle tvých slov se bude jednat o složité utkání, ve kterém se budeme snažit uspět. Jeden inkasovaný gól svědčí o kvalitní defenzivní činnosti celého mužstva, nicméně se musíme soustředit na vlastní výkon a poučit se z chyb, které jsme udělali v předchozích zápasech! Věřím, že i s podporou fanoušků jsme schopni v tomto utkání uspět!

Díky za rozhovor a přejeme, ať se Ti u nás líbí a daří!!!

Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner