Ladislav Brslica | | Muži

Představujeme naši druhou letní posilu - Jonáše Kraváčka

Naše další letní akvizice patří k těm, jež u nás na Baťově v ranném věku začínali a po sbírání zkušeností v regionálně nejsilnějších klubech se posléze vrátili domů. Jonáš by měl při předpokládaných absencích vyztužit naše zadní řady a věřme, že díky znalosti zdejšího prostředí i spoluhráčů z kabiny naše společné očekávání bezezbytku naplní ;).

Ahoj Jonďo, vítej v našem klubu. Mohl by ses nám krátce představit a popsat svoji dosavadní fotbalovou cestu?
   Začínal jsem v 5 letech v domácím klubu SK Baťov a v 10 letech mě oslovili trenéři FC Slovácko na zkušební tréninky žáků.  Po měsíční stáží mně nabídli  nejprve střídavý start za oba kluby a v roce 2016 přestup. V klubu Slovácka jsem zůstal do kategorie U 19 a občas nastupoval za juniorku.  Letos jsem se rozhodl pro přestup a návrat do domácího prostředí.

Co tě vlastně přivedlo k nám na Baťov?
   Ve Slovácku se dost věcí změnilo, necítil jsem se dobře a přišlo mi, že tam byla napjatá atmosféra a tak jsem potřeboval změnu. Po různých nabídkách mě to ale táhlo zpátky do mateřského klubu.

Minulé kolo jsi poprvé nastoupil v základní sestavě, jak bys zhodnotil svůj výkon a celkově celý zápas?
   Svůj výkon bych zhodnotil průměrně, nebylo to úplně nejhorší, ale vím, že dokážu zahrát mnohem lépe. Zápas hodnotím kladně, 3 body máme a to je to nejdůležitější.

 V sobotu hrajeme se Šternberkem, který ač také nováček zatím nasbíral dokonce o bod víc než my - co očekáváš od tohoto soupeře/zápasu? Jak se na něj těšíš?
   Se Šternberkem žádné zkušenosti nemám, ale na zápas se těším, jako na každý jiný. Je potřeba se na to dobře nachystat a podat minimálně takový výkon, jaký jsme podali se Vsetínem, to bude klíč kj úspěchu.

 

Díky za krátký rozhovor a přeju Ti, ať se Ti zpátky doma daří !!!


Facebook

Aktuální články

V dalším kole cestují naši muži do Kozlovic, doma se představí pouze dorost

Máme před sebou další víkend, což znamená další kolo mistrovských utkání všech našich týmů včetně přípravek, kterým jejich...

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Fotbal Partner