Ladislav Brslica | | Muži | Dorost | Žáci

Generálka na jarní část mužům vyšla na výbornou, v přípravě se dařilo i dorostu a mladším žákům

Start jarní části sezóny se blíží mílovými kroky a muži, kteří ze všech našich kategorií začínají nejdříve, odehráli závěrečné přípravné utkání. Svoji generálku odehráli na půdě bývalého dlouholetého účastníka MSFL a aktuálně účastníka sousední divizní skupiny Valašského Meziříčí, kde v těžkých podmínkách o dvě branky zvítězili.
Úspěch si v rámci své přípravy připsali dorostenci a mladší žáci, starším se tentokrát tolik nevedlo a zaznamenali těsnou porážku.

Muži:
TJ Valašské Meziříčí v. SKB 2:4 (2:2).
branky SKB: Honza Gojš 3x a Adam Bršlica
Utkáni hrané na přírodní trávě bylo utkáním dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme měli problém s pohybem a kvalitou kombinace. Ve druhem jsme se zlepšili a tím utkáni s kvalitním soupeřem dotáhli do vítězného konce.

 

Výsledky víkendových přípravných zápasů našich mládežníků

SKB dorost-Šumice muži 7:3 (4:0)
Vlivem zranění a nemocí museli někteří hráči zvládnout dvě utkání za víkend, za což je chválím. Kluci si opět vyzkoušeli hru proti fyzicky vyspělejšímu soupeře, vytknout musím špatné řešení některých situací v koncovce. 

SKB st.žáci - Holešov 3:4 (2:2)
branky SKB: Sanitrák 2, Fagulec
Dnes jsme nepředvedli výkon který bych očekával, ale jsme v přípravě kde zkoušíme hráče na jiných postech. Ale co klukům určitě vytkneme je přístup a nasazení v utkání!!!

SKB ml. žáci - TJ FS Napajedla 3:1 (2:0),
branky SKB: Zvonek 2, Caudr

Facebook

Aktuální články

V dalším záchranářském duelu naši muži přestříleli olomoucký HFK

Tenisovým výsledkem skončil sobotní souboj dvou týmů z dolních pater tabulky. Naši muži byli i díky dvougólovým Sotolářovi s Novákem...

Dorost nenavázal na hladké vítězství v derby a z Bojkovic se vrací s prázdnou

Na půdě aktuálně druhého celku tabulky se sice baťovští dorostenci prezentovali slušnou hrou, v koncovce se však prosadil pouze kapitán...

Dorostenecké derby dominantně ovládl domácí Baťov a drží tak titul Vládci Otrokovic

V sobotním městském derby naši dorostenci uštědřili svému soupeři z druhého konce našeho města tvrdý direkt, když jej doslova...

Fotbal Partner