Archiv

Po mužích a dorostu vyrazili na předsezónní soustředění také žáci

Nedaleký Roštín je místem pro náš klub zaslíbeným, protože tam jezdí nabírat fyzičku a utužovat kolektiv valná část baťovských fotbalistů. Ve čtvrtek se na místo činu vypravili také naši žáci a od dnešního rána se bez meškání pustili do plnění připraveného plánu. Věřme, že si soustředění kluci užijí a zúročí jej posléze v soutěžních zápasech!

Fotbalové jaro už ťuká na dveře, muži však generálku odřekli. Přípravu tak odehráli jen žáci a dorost

První březnový víkend patřil opět přípravným zápasům. Muži kvůli velké marodce svoji generálku na první mistrovské utkání odvolali, své zápasy si tak odehráli jen naši mládežníci. A vedlo se jim velice slušně, když si připsali dvě výhry a jednu remízu

Muži generálku na první mistrák odvolali, přípravné zápasy tak tento víkend čekají jen žáky a dorost

Zimní příprava o prvním březnovém víkendu pokračuje dalšími přátelskými zápasy, ve kterých se ale tentokrát představí pouze žáci a dorost, muži svoji páteční generálku na 1. soutěžní kolo museli z důvodu vysokého počtu zraněných hráčů odvolat...

Fotbalový kemp SK Baťov je tady, dneškem spouštíme přihlašování

Stále oblíbenější fotbalový kemp pořádaný naším klubem chystá pro více než 40 dětí jako každý rok týden plný sportu, zábavy a legrace, hlavní náplní bude ale samozřejmě fotbal.

Přihlášku si dneškem počínaje můžete vyzvednout v kanceláři správce Sportovního areálu Baťov, případně si ji můžete stáhnout na našich webových stránkách ve složce skbatov.cz/dokumenty (www.skbatov.cz - > KLUB - > Dokumenty).

Cena pro všechny účastníky kempu byla letos stanovena na částku 2.500 Kč.

Muži se v přípravě napočtvrté dočkali výhry, uspěli také žáci, dorost tentokrát padl

Muži si v přípravě připsali první výhru, když v pátek zdolali Brumov.  Své přípravné zápasy sehráli také naši mládežníci a zatímco žáci byli proti Morkovicím úspěšní, dorost v zápase proti Veselí nad Moravou neuspěl.

První únorový víkend byl pro naše nejmladší spoluhráče plný fotbalu

V sobotu 3.2. se naši mladší žáci zúčastnili již 27.ročníku Memoriálu Miroslava Hlobila, na kterém se tradičně utkávají mladí talenti z největších regionálních klubů. Letos se sice na poslední chvíli omluvili žáci z 1.FC Slovácko, které více než zdatně zastoupili kluci z Jiskry Staré Město.


Neděle 4.2. pak v otrokovické Městské hale patřila starším přípravkám, pro které náš klub taktéž uspořádal halový turnaj, tentokráte výhradně pro týmy z blízkého okolí.

Mladší žáci na turnaji OFS vybojovali 2.místo

V neděli 10.12.23 se mužstvo mladších žáků zúčastnilo turnaje OFS v Otrokovicích, kde ve skupině vyhrálo všechny čtyři zápasy a ve finále prohrálo po remíze 2:2 na penalty. Kluky chválíme za předvedený výkon!!

Podzim je za námi, jak se v první části sezóny vedlo jednotlivým týmům SKB?

Pojďme se společně ohlédnout za první polovinou soutěžního ročníku 2023/4. Na první pohled je patrný jistý ústup z loňských pozic, a to zejména u mužů a dorostu. Naopak posun jsme zaznamenali u žákovských mužstev, kde se letos hrálo již bez rezervního týmu v okresním přeboru, přesto se oba žákovské týmy pohybují v popředí tabulek svých soutěží.
Jak se vedlo jednotlivým kategoriím se můžete dočíst v krátkém hodnocení.

Starší žáci zakončili podzim výhrou ve Starém Městě, hattrickem se blýskl Honza Fagulec

Starší žáci vyjeli k poslednímu zápasu podzimní části sezóny na půdu druhého celku tabulky. Ve Starém Městě odehráli výborný zápas a překvapivě přivezli domů plný bodový zisk, velká gratulace!! 

Zveme vás na fotbal! Muže čeká v neděli na Hané zápas o 6 bodů

Podzimní část fotbalových soutěží se pomalinku chýlí ke svému závěru a je jasné, že každý uhraný bod dodá o něco větší pohodu do zimní přestávky. To platí dvojnásob pro náš A tým mužů, který se po problémech se sestavou a nepřesvědčivých výkonech dostal do nelichotivých pater tabulky. Následující dvě kola nás tak čekají vskutku zápasy pravdy, protože se utkáme s našimi přímými konkurenty a o to bude jakýkoliv získaný bodík důležitější.
Dorost bude chtít přerušit šňůru dvou porážek, čeká je ovšem těžký soupeř ze samé špice tabulky Slavičín, věřme že kluci favorita potrápí a nějaký ten bodík si přivezou.
Žáci se po středeční dohrávce v rámci 'anglického týdne' v sobotu utkají s dalším 'B' týmem, tentokrát doma přivítají rezervu zlínského FC.

Zveme vás na fotbal! Muži v pátek přivítají Vsetín, dorost pak v sobotu hostí Louky

Se snahou o potvrzení bodu importovaného z dalekého Rýmařova nastoupí v páteční podvečer naši muži proti aktuálně třetímu celku tabulky Vsetínu. Situace bude pro náš tým opět velmi složitá, protože se nadále nedaří vymanit z "kádrové nouze" - ke zraněnému Sotolářovi přibyl nový karetní hříšník, když se v samém závěru zápasu zcela zbytečně nechal vyloučit 'Laco' Tkáč. A aby toho nebylo málo, po zmíněném zápase oznámil dlouholetý pilíř našich zadních řad Pavel Bršlica celému týmu, že si dává od fotbalu minimálně rok pauzu a odjíždí do zahraničí. V situaci, v jaké se aktuálně náš tým nachází, to je velmi nečekaná a nepříjemná zpráva, nicméně nám nezbývá nic jiného, než tuto informaci přijmout a pokusit se najít nové stabilní složení obranné formace...
Dorost se v sobotu pokusí oklepat ze slušovické přestřelky, ve které inkasoval půltucet branek, věřme, že se jim to proti celku ze spodních pater tabulky povede.
Žáky i přípravky tentokrát čeká cesta na hřiště soupeře - v obvyklém čase sobotního dopoledne nastoupí žáci na půdě tradičního soupeře Slavičína, přípravky potom v pondělí čeká podstatně kratší cesta, když se ve svém závěrečném podzimním zápase představí v derby na opačném konci Otrokovic.

Tento víkend bude fotbalu patřit pouze sobota, muži míří do Rýmařova

Podaří se našim mužům konečně zastavit čtyřzápasovou sérii těsných porážek? Odpověď na tuto otázku budeme znát už v sobotu odpoledne a všichni věříme, že bude kladná. Nečeká nás ale nic snadného, protože se náš A-tým představí na půdě letošního nováčka Rýmařova, jenž v posledních dvou kolech nabral skvělou formu (doma se Slavičínem 5:2, ve Skašticích 2:4). Nezbývá než věřit a fandit!
Také dorost cestuje na hřiště soupeře a v tradičním sobotním dopoledni nastoupí ve Slušovicích. Jedinou kategorií hrající na domácím hřišti tak budou naši žáci, kteří poměří své síly se sdruženými týmy Brumova a Štítné nad Vláří.

Zveme vás na fotbal - víkendový program zahájí ve čtvrtek dohrávkou žáci, muži v pátek přivítají Bzenec

Další kolo fotbalových soutěží klepe na dveře - v tomto týdnu můžeme vidět ještě o zápas navíc, protože si žáci ve čtvrtek dopoledne (státní svátek) dohrávají zápas druhého kola v Bystřici pod Hostýnem. 
Samotný víkend pak přinese dva domácí zápasy, ve kterých nejprve v pátek přivítají naši muži Bzenec (POZOR, výkop už v 18:00 hod.!), sobota pak bude v obvyklý čas patřit dorostu.
Žáci pak i svůj druhý zápas v tomto týdnu pojedou odehrát ven, když se představí na hřišti Vsetína, přípravky se poté v pondělí vydají na Slovácko.

Zveme vás na fotbal! Muži i dorost jedou na půdu nováčků, žáci doma přivítají Mařatice

Víkendem ve znamení soubojů s nováčky by se dalo nazvat další kolo fotbalových soutěží. Jako první se s neznámým soupeřem utkají v sobotu dopoledne na domácím hřišti  žáci, o pár minut později se na půdě dalšího nováčka z Nového Jičína představí muži a "nováčkovský víkend" završí netradičně v neděli dopoledne ve Strání dorost. V pondělí pak zakončí toto kolo svým domácím zápasem přípravky.

Zveme vás na fotbal, muži doma v pátek přivítají lídra soutěže Kozlovice

Po dvou kolech, kdy naši muži i dorostenci hráli na hřištích soupeřů, vás opět zveme na slušnou porci fotbalu!. Na domácím areále se totiž představí jak muži (pátek), tak následně i dorost (sobota), takže se určitě bude na co dívat!!! 

Zobrazeno 1–15 z celkem 284

Facebook

Aktuální články

Muži vyráží na horkou půdu do Slavičína, kde o další body zabojují na Velký pátek

Ani o Velikonočním víkendu nebudeme ochuzeni o fotbalová utkání, i když tentokrát budeme muset za všemi našimi týmy vyrazit na hřiště...

Dorost má za sebou úspěšný start do jarní části, když doma přestřílel Rožnov

První zápas jarní části letošního ročníku KP dopadl pro baťovské mladíky dobře i díky hattricku Vojty Krkošky a dvougólovému Liboru...

Muži ztratili tříbrankový náskok a s Novými Sady berou pouze bod

Skvěle rozehranou partii naši muži nedokázali dovést k vítěznému konci a za remízu 3:3 nakonec berou pouze bod. Když v 55.minutě Jirka...

Fotbal Partner