Ladislav Brslica | | Muži

Na slovíčko - tentokrát s oporou našich zadních řad Ondrou Žáčkem

Po derby s týmem Napajedel se nešlo nezeptat bývalého hráče Fatry Ondry "Žakyse" Žáčka na pár dojmů z tohoto vyhecovaného zápasu a samozřejmě na spoustu dalších věcí, včetně tradičních otázek na kabinu ;)

Jak hodnotíš derby s Napajedlama? 

Hodnotím ho jednoznačně kladně, protože máme 3 body v domácím prostředí. Musíme všichni uznat, že Napajedla nás v první půlce překvapila svou hrou, kdy velmi slušně kombinovala a vytvářela si gólové šance. Zlom bych našel v poločasové přestávce, kdy jsme si řekli, že jedině kombinační hrou a pohybem můžeme soupeře zlomit a tak se také stalo po dvou velmi pohledných gólech. Společné posezení po derby se pak u některých protáhlo až do ranních hodin.

 

Dlouho jsi v Napajedlích hrál a dokonce i někteří další hráči Baťova, proběhla v kabině nějaká sázka/motivace nebo nějaké “hecování” se soupeřem?

Společně s Aldou Skybou, Romanem Vitáskem a Martinem Zapletalem jsme jako dřívější hráči Fatry v rámci motivace do kabiny na zápas nabídli za výhru pohoštění v podobě kvalitního občerstvení. 

 

V kabině patříš už mezi zkušené hráče, jak vnímáš atmosféru v kabině? A co tréninky, jakou mají úroveň?

Atmosféra v kabině je momentálně ze všech sezon co jsem na Batově nejlepší. Za tím stojí skvělý vstup do soutěže a především početná účast na každé tréninkové jednotce. Tréninky jsou kvalitní a my hráči to doladíme svou pracovitostí a chutí se zlepšovat a neprohrávat v tréninkové jednotce pověstnou dvaceti korunu.

 

Co očekáváš od dalšího utkání s Holešovem?

Utkání s Holešovem je pro všechny v kabině výzva. Můžeme se dotáhnout na špici a předeším ukončit Holešovu sérii výher - a kde jinde než  před domácíma fanouškama.

 

Otázky na kabinu:

Kdo je v kabině nejvíc soutěživý?

Soutěživý je každý. Nikdo nechce beze snahy pravidelně  přispívat do kasy "drobné". Ovšem v kabině se najde pár známých podvodníčků, aby nemuseli platit. Tady to necháme bez konkrétního jmenování. Dotyčný se pozná, až si to bude číst.

 

Kdo je mistr na housle?

Ondřej Žako Žáček. Housle kdekoliv J.

 

Kdo je největší bolístko?

V kabině nejvíce tejpu spotřebuje Steve. Jako hlasité bolístko bych označil Pavla Bršlicu s jeho pověstným výkřikem ááááá při kontaktu s protihráčem. A jako poslední je tady "syndrom" Jardy Nováka známý jako poločasová střídání.

 

Kdo toho nejvíce naběhá?

Nejvíce toho naběhá Jakub Kašík. Vždy běží mimo skupinu vepředu a cituji jeho slova z letní přípravy "Běhat s váma ve skupině mi nic nedá".

 

Rychlootázky:

Pravá/levá? - Levá

Zimní/letní příprava? - Letní

Fotbalový styl Španělska/Anglie? - Anglie

Ronaldo/Messi? - Roberto Carlos J

Cholerik/flegmatik? – Flegmatik

 

Děkujeme za tvůj čas a přejeme hodně úspěchů v našem dresu J

Facebook

Aktuální články

Je tu další ročník REGIONS´CUPU, i letos má SKB ve výběru kraje své zástupce

Středa 24.4.2024 bude dnem, kdy do dalšího ročníku REGIONS´CUPU vstoupí výběr Zlínského KFS, který jakožto obhájce loňského...

Muži druhému celku tabulky vzdorovali hodinu, rozhodl smolný vlastní gól

Muži sehráli na půdě favorizovaných Kozlovic vyrovnaný zápas, ve kterém bohužel nedokázali zužitkovat žádnou ze svých šancí. Soupeř...

Dorost potvrdil roli favorita a v domácím utkání zdolal Hluk

Po porážce v Bojkovicích měl dorost ideální příležitost k napravení reputace, když v domácím prostředí v sobotním dopoledni...

Fotbal Partner